Celebrity News

On je rešio da okonča agoniju: Bila u vezi sa Sašom Kovačevićem, pa njegovom kolegi rodila ćerku

Bivša devojka Saše Kovačevića je ona

On je rešio da okonča agoniju: Bila u vezi sa Sašom Kovačevićem, pa njegovom kolegi rodila ćerku

Instagram/Jovana Jocić

Bivša devojka Saše Kovačević javnost je zaintrigirala čim je uplovila u vezu sa popularnim pevačem. I dok su svi iščekivali svadbena zvona, par je raskinuo 2017. godine zbog, kako se pisalo, sve češćih nesuglasica.

Pročitajte: Napustila je stan u kom su živeli godinama - Kako se raspala porodica Saše Kovačevića

- Česte razmirice i nesuglasice dovele su do niza svađa. Kako su svaki put uspevali da ih prevaziđu, činilo se da je reč samo o krizi, koja je zbog zasićenosti nastupila posle četiri godine veze.

Međutim, kako su se u poslednje vreme njihove rasprave temeljile na mnogo bitnijim stvarima, Saša je odlučio da prekine agoniju i okonča njihovu vezu.

Problem je u tome što su se njihova mišljenja mimoilazila zbog pogleda na zajedničku budućnost, pa je kraj romanse bio izvestan. Jovana se iselila iz stana u kojem je živela sa njim i njegovim bratom Radetom.

Ata Images

 

 

To su bili bolni trenuci za oboje jer su navikli jedno na drugo, ali više nije bilo povratka -  rekao je tada za medije izvor blizak pevaču koji je istakao da je sa Jovanom Jocić ostao u dobrim odnosima.

Nakon toga ona je uplovila u vezu sa pevačem Vladanom Savićem, frontmenom „Magla benda”, sa kojim je u julu 2019. godine dobila ćerku Anđeliju.

Par se rastao ali su ostali u prijateljskim odnosima.

 - Nismo se rastali u dobrim odnosima, nego smo se rastali u fenomenalnim odnosima. Neke stvari jednostavno ne možeš da sakriješ, mi imamo i dete. Da smo se rastali u lošim odnosima, ja ne bih davao sad ovaj intervju sigurno. Super sam raspoložen i super mi je energija. Jovana je jedna divna osoba, divna majka - rekao je pevač za „Blic” odmah nakon rastanka.

Instagram/Jovana Jocić

 

 

Jovana je nakon rastanka odlučila da okrene novi list u svakom smislu pa je promenila i svoj životni prostor. Naime, bivša supruga Vladana Savića za sebe i ćerkicu Anđeliju stvorila je savršen kutak, a o svom izgledu i te kako vodi računa.

Redovno vežba, birano se hrani, a sada je otputovala na more da uživa u lepom vremenu.

Instagram/Jovana Jocić

 

 

 

Komentari (0)

Loading