Celebrity News

Šok ispovest dadilje Džinovića: Deca su se bojala Meline, a kada je insistirala da ovo uradim, dala sam otkaz

Dadilja Džinovića je bila uključena u sva porodična dešavanja

Šok ispovest dadilje Džinovića: Deca su se bojala Meline, a kada je insistirala da ovo uradim, dala sam otkaz

Antonio Ahel/ATAImages, Miloš Nadaždin

Malo ko zna šta se zaista dešavalo iza zatvorenih vrata u domu Meline i Harisa. Jedna od retkih je dadilja Džinovića koja je rešila da kaže šta ima.

Razvod koji je malo ko očekivao uzdrmao je javnu scenu Srbije, a posebno jer je pevač ispričao da ga je Melina napustila bez objašnjena.

Pročitajte: Ekskluzivno u novom Storiju! Melina Džinović - Za problem je potrebno dvoje

Dodao je da se ni deci nije javljala, a tome u prilog ide i to što je Đina prestala da prati majku na Instagramu. 

Ova dešavanja su sve iznenadila, ali ne i nekadašnju bebisiterku, koja je do detalja opisala šta se navodno dešavalo u domu Džinovića.

- Mene taj njihov razvod uopšte nije iznenadio, nadam se samo da su deca dobro -  za „Alo!” je ispričala bivša bebisiterka koja je želela da ostane anonimna (ime i prezime poznato redakciji). 

- Od početka pratim u medijima ceo ovaj haos oko Harisa i Meline i iskreno sve vreme razmišljam o Đini i Kanu. Bili su dosta mlađi kada sam ih čuvala, ali deca su deca i sigurno im nije prijatno zbog svega.

Oni su uvek bili privrženiji Harisu, Meline su se bojali i uglavnom sam ih kod nje pokrivala kada su pravili raznorazne smicalice. Doduše, meni je to od početka bilo čudno, s obzirom na to da je Haris često bio na turnejama, mislila sam da sa njom imaju bliskiji odnos - rekla je nekadašnja bebisiterka za „Alo!”, a zatim dodala da je sve postalo jasno kada se i sama uverila da deca sa Melinom dnevno provedu svega sat ili dva.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Sećam se, recimo, kada sam odlazila sa njima u Bečiće, jer oni tamo provode gotovo celo leto... Mislila sam da će njih četvoro biti zajedno, a da ću ja biti u nekoj odvojenoj sobi, međutim, na moje iznenađenje, nije bilo tako.

Haris i Melina su bili u jednom delu hotela, a ja sa decom u drugom. Sve vreme sam bila sa njima u sobi, budila ih za doručak, vodila na plažu, izlazila uveče u šetnje – priseća se bivša bebisiterka Džinovića, a zatim dodaje da je ustajala prva kako bi Melini zauzela dobro mesto pored bazena, jer ona nije želela sa decom na plažu. 

- Harisa sam videla svega par puta, uvek se nešto našali i stalno se raspitivao da li me deca slušaju i da li je sve pod kontrolom. Melina je imala zamerke na moj stajling, pa mi je nekoliko puta nudila da me odvede u šoping i kupi mi neku „normalnu” garderobu, na šta naravno nisam pristala jer sam po ceo dan trčala sa decom i volela sam da budem ležerno obučena.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Svoju garderobu nije želela da nosi u vešeraj, već me je terala da njene stvari lično perem na ruke, uključujući i gaće i komplet donji veš, i mislim da je to trenutak kada sam počela da razmišljam o otkazu. Zivkala me je za sve i svašta, i tada sam shvatila da njoj nije potrebna samo bebisiterka, već lični asistent i neko ko će joj bukvalno služiti kad god se njoj prohte - rekla je za „Alo!” i dodala da Melina nije galantan poslodavac.


- Pre nego što smo krenuli u Crnu Goru, Melina mi je više puta naglasila da, bez obzira na roming, telefon stalno mora biti dostupan, ali uz obećanje da će račun za telefon platiti ona. Kada smo se vratili za Beograd, samo mi je rekla: „Ja nemam ništa sa tim”, pa sam skoro trećinu mesečne zarade potrošila na mobilni. Zbog svega sam odlučila da prekinem saradnju sa njima - rekla je bivša bebisiterka Đine i Kana za pomenuti medij.

 

Komentari (0)

Loading