Celebrity News

Ozbiljan zdravstveni problem Ljubomira Bandovića: Lekari predlažu otvaranje lobanje, on odbija

Ozbiljan zdravstveni problem Ljubomira Bandovića

Ozbiljan zdravstveni problem Ljubomira Bandovića: Lekari predlažu otvaranje lobanje, on odbija

Antonio Ahel/ATAImages

Ljubomir Bandović godinama važi za jednog od naših najboljih glumaca. O tome svedoče brojne fantastične uloge, kao i profesionalna priznanja. Na putu do uspeha nije ga omeo ni ozbiljan zdravstveni problem sa kojim se susreo još kao dete.

Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

- Imao sam pet godina kad sam počeo ujutru da se budim sa zapušenim levim uhom. Tokom dana bi se stanje nekako normalizovalo – prisetio se Ljubomir u razgovoru za „Gloriju”, i dodao:

- Sećam se, spremali smo se da krenemo na more. Majci i ocu sam rekao da opet imam problem sa sluhom. Odgovorili su mi da ću na moru plivati i roniti, pa će sve biti u redu.

Pročitajte: RAZVOD! Ljuba Bandović se nakon 10 godina rastao od supruge, a evo kako ona izgleda (FOTO)

Kako je po povratku sa mora zdravstveni problem i dalje bio prisutan, roditelji Ljubomira Bandovića potražili su stručnu pomoć za sina.

- Vodili su me kod raznih lekara, prvo u Vranju, onda u Skoplju i na kraju u Beogradu. Poslednji pokušaj spasavanja sluha na levom uhu bila je poseta jednom od najčuvenijih i najboljih stručnjaka u zemlji - pričao je Ljubomir, kako je shvatio da je situacija beznadežna.

Kasnije je saznao da je medicina i tehnologija toliko napredovala da postoje načini da se ušni živac „popravi”. Odnosno, da se oživi veštačkim putem. To podrazumeva otvaranje lobanje iza uha, da bi se stavio stimulator.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ne bih to uradio. Ne plašim se toga da mi otvaraju glavu, ali posle godina provedenih u tišini, bojim se kako ću reagovati ako pročujem na to uvo. Šta ću onda da radim – zapitao se umetnik poznat po brojnim karakternim ulogama.

Pročitajte: Dragan Mićanović posle trijumfa u Kanu - Nagrada je otišla u prave ruke!

Nedavno održan Kanski festival serija, na kojem je premijerno prikazana serija „Sablja”, Ljubomiru Bandoviću doneo je još jedno priznanje - nagradu za najbolji glmački ansambl u Evropi.

Profimedia

 

Komentari (0)

Loading