Celebrity News

Gest Vladimira Mikića šokirao: Javno suočio sadašnju i bivšu, oglasila se Snežana Dakić

Snežana Dakić i Vladimir Mikić zajedno u javnosti

Gest Vladimira Mikića šokirao: Javno suočio sadašnju i bivšu, oglasila se Snežana Dakić

Aleksić produkcija, Nebojša Babić

Sinoć su se na reviji Irene Grahovac sreli bivši supružnici, Snežana Dakić i Vladimir Mikić. Roditelji Laure Mikić, koji po svemu sudeći imaju korektan odnos, u javnosti nisu viđeni čitavu deceniju, te su ove okolnosti iznenadile prisutne.

Naime, bivši muž Snežane Dakić, poznati biznismen, na reviji se pojavio sa svojom izabranicom. U jednom trenutku prišao je bivšoj ženi, a ona je srdačno proćaskala sa Vladimirom i njegovom novom emotivnom partnerkom.

Pročitajte: Dobro veče, bivša ženo! Vladimir Mikić pred Snežanom Dakić prošetao sa novom izabranicom, njen izgled će vas šokirati (FOTO)

Kako je ova scena zaintrigirala medije, Snežana Dakić imala je šta i da im poruči:

- Mi smo 10 godina razvedeni, bolje dobar razvod, nego loš brak, mi smo u korektnim odnosima - rekla je za „Blic” voditeljka.

Arhiva HELLO!

 

Podsetimo, Snežana Dakić i Vladimir Mikić u braku su bili 9 godina, a kao kruna njihove ljubavi, rodila se ćerka Laura, koja će uskoro proslaviti punoletstvo.

Ovaj brak okončan je pre čitavu deceniju, a bivši muž Snežane Dakić iza sebe ima tri braka, dok je sada u srećnoj vezi sa mladom lepoticom, sa kojom se sinoć pojavio u javnosti.

Komentari (0)

Loading