Celebrity News

Dobro veče, bivša ženo! Vladimir Mikić pred Snežanom Dakić prošetao sa novom izabranicom, njen izgled će vas šokirati (FOTO)

Bivši muž Snežane Dakić prošetao novu izabranicu

Dobro veče, bivša ženo! Vladimir Mikić pred Snežanom Dakić prošetao sa novom izabranicom, njen izgled će vas šokirati (FOTO)

Boško Karanović

Snežana Dakić i Vladimir Mikić našli su se sinoć na istom mestu u isto vreme. Njih dvoje pojavili su se na jednom gradskom događaju, a ono što je privuklo pažnju je da su oboje bili odeveni u belo.

Boško Karanović

 

Međutim, to ipak nije bila stvar koju su svi komentarisali. Naime, bivši muž Snežane Dakić pojavio se sinoć u pratnji nove emotivne izabranice, koja se sticajem okolnosti srela sa Snežanom.

Nova izabranica Vladimira Mikića je mlada, javnosti nepoznata devojka, koja je blistala pored svog partnera uprkos neobičnoj situaciji u kojoj se našla, pa je bila na istom mestu sa njegovom bivšom ženom, dok su ih svi prisutni znatiželjno posmatrali.

Pročitajte: A mislilo se da su milioneri - Ovo je dom u kom su nekad bili srećni Snežana Dakić i Vladimir Mikić, da li verujete da su ovde živeli (FOTO)

Podsetimo, bivši muž Snežane Dakić ima veoma buran emotivni život, te čak tri braka i četvoro dece iza sebe. Prvu suprugu Draganu, sa kojom je dobio ćerke bliznakinje, ostavio je kada je upoznao Snežanu. Zatim je devet godina dug brak sa Snežanom Dakić, koja mu je rodila ćerku Lauru, okončao, kada je u njegov život ušla Jovana Miljković.

Boško Karanović

 

Sa Jovanom je na ludi kamen stao 2017. godine, a svega tri godine kasnije usledio je razvod. I u ovom braku Vladimir je dobio ćerkicu Milu.

Pročitajte: Kome još može da prija - Snežana Dakić šokirala izjavom o odnosu sa ženom svog bivšeg muža Vladimira Mikića

Otac četiri ćerke sada je po svemu sudeći uplovio u romansu sa dosta mlađom, javnosti nepoznatom brinetom, čija lepota očarava.

Boško Karanović

 

Ovo nije prvi put da Snežana na gradskim događajima mora da gleda oca svoje ćerke sa novim devojkama i sa tim se uvek hrabro nosila. 

 

Komentari (0)

Loading