Celebrity News

Dragana Džajić neće više da ćuti, progovorila o odnosu sa zaovom Anom Ivanović: Nisam mogla da verujem u to...

Dragana Džajić o Ani Ivanović konačno progovorila

Dragana Džajić neće više da ćuti, progovorila o odnosu sa zaovom Anom Ivanović: Nisam mogla da verujem u to...

Đorđe Bukvić, BRAX

Dragana Džajić o Ani Ivanović govorila prvi put...

O porodičnim odnosima Džajića i Ivanovića neretko se piše, a omiljena tema je odnos snaje i zaove, odnosno Dragane Džajić i Ane Ivanović.

Pročitajte: Ne zanima ga što mu je sestra Ana Ivanović - Dragan Džajić PRED SVIMA pokazao šta misli o svom zetu Milošu (FOTO)

Pošto njih dve na mrežama nemaju zajedničkih fotografija, neretko se u medijima provuče po koji naslov da su zaova i snaja u zategnutim odnosima. Na ova nagađanja ćerka legendarnog fudbalera stavila je tačku u intervjuu za naš magazin.

Dragana Džajić o Ani Ivanović rekla je sledeće:

- Nisam mogla da verujem kad sam čitala takve komentare. Fascinantno mi je što je ljudima dokaz nečije bliskosti ili distanciranosti prisustvo ili odsustvo sa društvenih mreža. U obe naše porodice, svi koji imamo Instagram, ne objavljujemo fotografije nastale tokom zajedničkih trenutaka. Pa, valjda je jedna od osnovnih osobina privatnih odnosa upravo - privatnost.

Instagram

 

Otkrila je Dragana i kakva je Ana tetka njenom sinu Vidu:

- Kao i većina dečaka, voli da igra fudbal sa drugarima, a kada je s tetka Anom par puta prebacivao tenisku lopticu preko mreže, delovalo je da mu ne ide loše. 

Komentari (0)

Loading