Celebrity News

Prve fotografije slavlja malenog Krstana: Ovako izgleda kada Ceca unuku proslavlja prvi rođendan

Prvi rođendan Krstana Ražnatovića uveliko je u toku

Prve fotografije slavlja malenog Krstana: Ovako izgleda kada Ceca unuku proslavlja prvi rođendan

Creative Couple Media

Prvi rođendan Krstana Ražnatovića slavi se u Cecinoj kući u Ljutice Bogdana.

S obzirom na to da se Bogdani, pevačicinoj snaji, bliži treći porođaj i da nije u stanju da se izbori sa velikim brojem zvanica pretpostavlja se da se kućnim većanjem došlo na ideju da se slavlje upriliči u porodičnom okruženju i krugu samo odabranih prijatelja.

Pročitajte: Veljko i Bogdana su dočekali taj dan! Željko grli brata, Krstan presrećan

Ako se prisetimo, prvi rođendan Krstanovog starijeg brata Željka bio je gala. Slavilo se u restoranu i to do jutra što nije isključeno da će i sada tako biti, s malom razlikom što će ponosna mama i sinovi verovatno ranije otići na spavanje, dok će Veljko sa majkom i ostatkom zvanica nastaviti da slavi.

Za sada je do medija dospela samo jedna fotografija koja ukazuje na to da su se Veljko i Bogdana, pa i baka Ceca, veoma potrudili oko dekoracije, kako najveće prostorije u kući, tako i oko okruglih stolova.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Tu su baloni, mede i sve ono što će zasigurno privući pažnju mališana i njihovih drugara.

Sve je, naravno, aranžirano u plavo-belim nijansama i čini se nema greške.

Stolovi govore u prilog tome da će prvi rođendan Krstana Ražnatovića biti ispoštovan kako treba, te da će biti i muzike, a koji Cecin kolega je zadužen za atmosferu tek će se doznati.

S obzirom na to da se o slavljima u pevačicinom domu uvek mesecima priča, ne sumnjamo da će i ovoga puta biti ludo i nezaboravno, te da će svaka sitnica biti zabeležena kako video snimcima tako i savršeno uređenim fotografijama.

Pročitajte: Veljko doveo suprugu u bolnicu pa se oglasio - Bogdanin izraz lica sve govori (FOTO)

Javnost je nestrpljiva da dozna kako su se to ponosni roditelji za prvi rođendan drugog sina odenuli, ali i kako je preslatki slavljenik izgledao.

instagram/screenshot

 

Tetka Anastasija i teča Nemanja Gudelj, nažalost, sprečeni su da dođu, navodno imaju poslovne obaveze u Milanu, ali niko ne sumnja da će se oni malenom Krstanu i te kako odužiti prekrasnim poklonom.

 

 

Komentari (0)

Loading