Celebrity News

Ivana Španović bez ustručavanja: Naravno da pijem rakiju!

Ovo je porok Ivane Španović

Ivana Španović bez ustručavanja: Naravno da pijem rakiju!

Stefan Tomasevic/ATA Images

Ovo je porok Ivane Španović

Atletičarka Ivana Španović bez sumnje je jedna od naših najlepših, ali pre svega najuspešnijih sportistkinja svih vremena.

Photo by Shaun Botterill Getty Images Via Guliver

 

Ivana će za manje od mesec dana proslaviti 34. rođendan i slobodno može reći da je u karijeri ostvarila sve što se moglo ostvariti. Rekordi i medalje nizali su se brzinom svetlosti, pa ih je teško sve i pobrojati.

Lepa atletičarka, rodom iz Zrenjanina, u septembru 2021. udala se za Marka Vuletu i skoro dve godine takmičila se pod prezimenom svog supruga.

Pročitajte: Novi život posle razvoda - Isplivale fotografije Ivane Španović, evo gde je i sa kim uhvaćena

Neočekivano, krajem prošle godine saopštila je da je braku došao kraj. Od tada je, ponovo, Ivana Španović.

Bilo kako bilo, devojka koja je pomerila sve granice kada je u pitanju skok udalj, može se pohvaliti perfektno građenim telom. Savršeni mišići rezultat su višegodišnjih svakodnevnih treninga i napornih takmičenja.

Matthias Hangst / Getty Images

 

S tim u vezi, od osobe čije je ime u samom vrhu sportske elite, logično je očekivati da vodi spartanski život. Da nije baš tako, odnosno da je i ona „od krvi i mesa”, Ivana Španović dokazala je gostujući u emisiji „Balkanskom ulicom”.

Pročitajte: Ovako izgleda telo žene koja naporno vežba svakog dana - Ivana Španović pokazala mišiće, zlobnici joj ne daju mira (FOTO)

Na pitanje Vesne Dedić, čemu bi najteže odolela kad je na strogom režimu ishrane, Ivana je dala neočekivan odgovor – rakiji.

- Što da ne? Šta fali? Naravno da i sportisti piju alkohol. Pa, ne možemo da živimo samo na brokoliju i ribi – iskreno je priznala Ivana Španović.

Dušan Milenković / ATA Images

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Žedni Zrenjaninac

12:09 18.04.2024

Ona je naš ponos. Carica kojoj čuvam jedan mural kod Lesnine.