Celebrity News

Brak pukao dok se borila za život: Pevačica se od muža oprostila javno, a njene poslednje reči razdiru srce

Životna priča Done Ares je potresna

Brak pukao dok se borila za život: Pevačica se od muža oprostila javno, a njene poslednje reči razdiru srce

Instagram/Dona Ares

Nakon teške borbe preminula je 2. oktobra 2017. godine, a životna priča Done Ares je potresna. Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, imala je uspešnu karijeru koju je bolest prekinula.

Pročitajte: Počela je da joj otkazuje jedna strana tela, a dijagnoza je stigla 3 godine kasnije - Miloš Timotijević nosi veliku ranu na duši

Karcinom joj je otkriven kada je imala 38 godina, a vraćao se tri puta. Svoju borbu delila je na društvenim mrežama i ostala pozitivna do samog kraja.

- Još uvek sam dobro!!! Podnošljivo je, iako već osećam i vidim, uostalom, kako polako bledim - napisala je jednom prilikom Dona koja se samo mesec dana pred smrt suočila sa ljubavnim razočaranjem.

- Gotovo je i nije mi žao! Gde nema poverenja, tu nema ničega! Nikada! Zbogom, hej, hej… Zbogom zauvek - napisala je Dona tada, koja se neposredno pre toga vratila u svoj rodni Bihać iz Danske, gde je živela sa suprugom, a Džavid je ovaj pevačicin postupak samo jednom prokomentarisao javno i to nakon njene smrti:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Donna Ares (@donnaares)

- Kada čovek dođe u fazu gde je svestan da odlazi, ne treba mu zamerati na tome što kaže. Tako nisam ni ja. Mi koji nismo prošli kroz to ne možemo o tome ni govoriti. Ona i ja smo prošli kroz razne faze i znamo u našim srcima da nikada ništa loše nismo mislili o našem braku. Ne zameram joj, znam da u dubini duše nije mislila ništa loše - rekao je tada Džavid i dodao:

Voli vas vaša Dona Ares - objavila je pevačica neposredno pred smrt, što su mnogi protumačili kao njene poslednje reči.

- Kada je shvatila da dolazi njen kraj i da ne može dalje, nama koji smo ostali iza nje očitala je lekciju i poručila: „Do poslednjeg trena morate biti jaki, boriti se svakog dana iz početka”. Naravno, mi se trudimo da ispunimo njenu želju - ispričala je majka Done Ares.

 

Komentari (0)

Loading