Celebrity News

Saznajemo! Zašto je čak 10 godina Olivera Kovačević krila vezu sa političarem: Ne bi svako na ovo pristao (FOTO)

Dečko Olivere Kovačević deo je domaće političke scene

Saznajemo! Zašto je čak 10 godina Olivera Kovačević krila vezu sa političarem: Ne bi svako na ovo pristao (FOTO)

ata images/antonio ahel/a.h.

S obzirom na činjenicu da dečko Olivere Kovačević nije bilo ko, već uticajan čovek domaće političke scene potpuno je razumljivo što urednica zabavnog programa Javnog servisa o svojoj emotivnoj vezi nikada nije želela da govori.

Poslednjih godina ona se malo na tu temu opustila, te je čak počela da odgovara i na pitanja o udaji, naravno u svom vickastom i duhovitom maniru.

- Donesite mi papire u kojima to piše pa ću priznati - kazala je svojevremeno.

Pročitajte: Olivera Kovačević ima tri bratanice, Minu ste upoznali a evo kako izgleda Jana (Foto)

Za Oliveru ljubav je posebna dimenzija o kojoj se mnogo ne govori, koja se ne može u kalup staviti niti dokučiti.

- Ljubav je važna da bi čovek osetio da je živ. Ljubav vas najlakše kroz život nosi. Zahvaljujući njoj možete da savladate prepreke koje inače ne biste mogli.

Miša Obradović

 

- Značajna je zbog toga što je slobodna volja. Ništa vas ne može naterati na ljubav. Okolnosti vas mogu naterati na udaju, na zločin, Bog vam može uraditi sve, ali ne može vas naterati da volite - istakla je  bivša voditeljka političkih emisija, koja se zahvaljujući svojoj poziciji i upoznala sa izabranikom kog je skrivala više od deset godina.

Borko Stefanović ima jednu od vodećih pozicija u svojoj partiji, a kao i Olja, osim o poslu, ni o čemu drugom za javnost ne želi da govori.

Ne smatra da će mu to doprineti u profesionalnom segmentu, a to nije jedina stavka koja ga vezuje za urednicu RTS-a.

Da imaju isti ukus kada je muzika u pitanju posvedočila je jedna od retkih zajedničkih fotografija, nastala tokom koncerta Bečke filharmonije.

screenshot rts

 

Bliskost para koji nikada u javnosti nismo mogli videti kako se drži za ruke, grli ili razmenjuje bilo kakve druge nežnosti je tada bila očigledna.

Mnogi će se složiti da je verovatno to što na početku veze nisu dozvolili da iko za njih dozna i spasilo odnos.

Čim se mediji i javnost umešaju u ljubav, interesovanje počinje da se gubi, nastaju problemi, dolazi do spekulacija, intervencija, pa i samog kraha.

Kako bi to izbegli, dečko Olivere Kovačević i sama novinarka odlučili su se na ovaj korak i slepo su se početnog dogovora držali.

Pročitajte: Lepe vesti stižu iz doma Olivere Kovačević! KONAČNO je drži u rukama! Svi čestitaju (FOTO)

Odsustvo interesovanja da o emocijama govore za magazine i slikaju se zajedno nasmešeni donelo im je mir i stabilnost, o kojoj verovatno mnogi poznati parovi sanjaju, a upravo to Olivera navodi kao razlog desetogodišnje tajanstvenosti po pitanju emocija.

- U novine dospevaju oni koji to žele, a ja nisam želela. Za to treba truda, ali je izvodljivo. Kad imate medijsko iskustvo, znate mesta na kojima su svi rado viđeni i „uslikani“.

Miša Obradović

 

- U srpskoj javnosti, u najvećem broju slučajeva, govori se o intimnim vezama zato što sami akteri tih veza plasiraju priče iz privatnog života. Izvinite, ja u tome ne učestvujem - zaključila je.

Komentari (0)

Loading