Celebrity News

Razveli se nakon punih 15 godina: Potresni detalji braka Bojane i Ognjena Jankovića

Muž Bojane Janković bio je Ognjen Janković

Razveli se nakon punih 15 godina: Potresni detalji braka Bojane i Ognjena Jankovića

Instagram

Vest da je Bojana Janković pronađena mrtva u svom stanu sve je šokirala. Telo voditeljke pronađeno je u njenom stanu, a uzrok smrti još uvek nije poznat.

Pročitajte: Posle razvoda grli Milenu Radulović, a gde je nestala njegova bivša žena, koju je voleo 15 godina (FOTO)

Bivši Muž Bojane Janković, muzičar Ognjen Janković, nije imao snage da govori za medije.

Bojana i Ognjen su u braku proveli 15 godina, i imaju dve ćerke, Zoju i Iskru, o kojima su zajedno brinuli. Bojana je, navodno, teško podnela kraj braka, a ubrzo nakon razvoda preminula joj je majka.

- Majka joj je umrla pre godinu dana, vratila se u taj stan na Novom Beogradu. Brat joj živi u Americi, suštinski je jako teško podnela taj razvod... Sama je živela valjda, a ne znam gde su deca - navodi za „Pink.rs” izvor blizak pokojnoj voditeljki.

Instagram Screenshot

 

 

Ognjen je o Bojani govorio u jednom intervjuu, istakavši da je njihova ljubav bila sudbinska.

„Upoznao nas je jedan od mojih najboljih prijatelja, Milan, koji je sad, nažalost, pokojni, i to našoj priči daje malu filmsku notu. To je bilo kod njega u lokalu koji je držao i on je rekao da mora da nas upozna, kao da je procenio da ćemo da legnemo jedno drugom. To je bio sudbinski susret”, otkrio je Janković koji je nakon razvoda uplovio u vezu sa Milenom Radulović.

 

 

Komentari (1)

Loading
Ana

21:22 20.04.2024

Da sam na mestu M.Radulovic bavila bih se poslom koji nema nikakve veze sa javnim.Bila bih potpuni anonimus. Javnost je zgrozena kako njom tako i Sindikalcem.