Celebrity News

Posle razvoda grli Milenu Radulović, a gde je nestala njegova bivša žena, koju je voleo 15 godina (FOTO)

Gde je nestala Bojana Janković

Posle razvoda grli Milenu Radulović, a gde je nestala njegova bivša žena, koju je voleo 15 godina (FOTO)

Posle 15 godina skladne ljubavi, razveli su se poznata voditeljka i član grupe „Beogradski sindikat“. Ognjen Janković svoju sreću pronašao je kraj mlade glumice Milene Radulović, a gde je nestala Bojana Janković?

Kako su mediji preneli, tačku na brak supružnici su stavili još u maju, a Ognjen, koji je napustio porodični stan, i dalje viđa decu i sa bivšom suprugom zadržao je porodični odnos.

O njihovoj ljubavi Ognjen je nekada govorio kao o pravoj filmskoj priči.

Privatna arhiva

 

- Upoznao nas je jedan od mojih najboljih prijatelja Milan, koji je sada, nažalost, pokojni, i to našoj priči daje malu filmsku notu. To je bilo kod njega u lokalu, rekao je da mora da nas upozna, kao da je procenio da ćemo da legnemo jedno drugom. To je bio sudbinski susret .

Pročitajte: Ovaj poznati frajer je njena najveća podrška! Milena Radulović sa dečkom došla na suđenje Miki Aleksiću (FOTO)

S druge strane, Bojana Janković, nekada Nikolić, nikada nije govorila o privatnom životu. Danas je posvećena majka svojim naslednicama Iskri i Zoji, a 2021. publika je dobila priliku da je ponovo gleda na malim ekranima na televiziji „K1“.

O privatnom životu ne govori, a sa sestrom Ivanom i dalje je bliska kao onda kada su zajedno vodile „City“ i prezivale se Nikolić. Podjednako kao njih dve, i deca su im blisko vezana, što Bojana često pokazuje na svom Instagramu.

 

 

Komentari (0)

Loading