Celebrity News

Kakav deda, takav unuk: Ovog frajera gledali ste na televiziji, a niste znali da je unuk čuvenog Gidre (FOTO)

Unuk Dragomira Bojanića Gidre je svetski poznat dasa

Kakav deda, takav unuk: Ovog frajera gledali ste na televiziji, a niste znali da je unuk čuvenog Gidre (FOTO)

youtube printscreen

Dragomir Bojanić Gidra napustio nas je pre tri decenije, ipak, nastavio je da živi kroz svoje delo, a posebno u ulozi Žike Pavlovića, koga obožava cela Srbija. Neverovatni šarm i harizma ostali su u nasleđe unuku Dragomira Bojanića Gidre, Jovanu.

Poznata je neobična ljubavna priča Dragomira Bojanića Gidre i Ljiljane Kontić koji su na ludi kamen stali čak tri puta. Kruna ove turbulentne ljubavne priče bila je ćerka Jelena, koju je par dobio 1970. godine.

Pročitajte: Dva puta su se razvodili i tri puta venčavali: Strasna ljubav Gidre i Ljalje

Ipak, o glumčevom životu u javnosti je najviše svedočio unuk Dragomira Bojanića Gidre, kome je glumac bio deda-stric, odnosno rođeni brat njegovog dede.

 

 

- Često sam ga posećivao u njegovom stanu blizu Kalemegdana. Kakav je bio u Žikinoj dinastiji, takav je bio i u svakodnevnom životu, nasmejan i vedar. Nikada ga nisam video tužnog ili namrgođenog - rekao je Jovan svojevremeno.

 

 

Gidrin unuk, zbog atraktivnog izgleda, postao je svetski primećen maneken, a imali smo priliku da ga vidimo u brojnim spotovima. Danas je u braku sa voljenom suprugom Majom, sa kojom ima sina Alekseja.

 

 

Komentari (0)

Loading