Celebrity News

Reči bliznakinje preminule Bojane srce kidaju: Sve ću i dalje deliti sa tobom (FOTO)

Bliznakinja Bojane Janković se oglasila

Reči bliznakinje preminule Bojane srce kidaju: Sve ću i dalje deliti sa tobom (FOTO)

Instagram/bojanajankovic

Bliznakinja Bojane Janković, voditeljke čiji je život iznenada okončan u 46. godini pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, smogla je snage da se pisanim putem, tako da njeni pratioci i javnost vidi, obrati preminuloj sestri.

Ivana, poznata široj javnosti po učešću u rijaliti programu „Veliki brat”, bila je najveća podrška Bojani nakon što je početkom 2023. godine odlučila da stavi tačku na brak sa Ognjenom Jankovićem, frontmenom grupe „Beogradski sindikat”.

Pročitajte: Dobri moj Ogi - 15 godina su bili u braku, a nakon razvoda Bojana mu se javno obratila

Takođe joj je bila podrška i kada im je u decembru prošle godine preminula majka.

Instagram

 

Sestra, saborac, sve na svetu, najbolja drugarica, moje voljeno - samo su neke od reči koje su sestre putem društvenih mreža jedna s drugom razmenjivale.

Definitivno je da je Ivani jako teško, možda teže od svih ostalih, koji su juče ostali bez Bojane jer ona je bila njena druga polovina.

Instagram

 

Zajedno su došle na ovaj svet, zajedno odrastale, zajedno se školovale na Fakultetu političkih nauka, zajedno jedno vreme radile na televiziji, bavile su se i manekenstvom i sve ruku pod ruku jedna drugu gurajući ka samom vrhu.


Pročitajte: Beživotno telo voditeljke Bojane Janković pronađeno u stanu - Oglasila se porodica

 

Uzimajući sve ovo u obzir, niko nije ni posumnjao da će prve reči koje će bliznakinja Bojane Janković uputiti javno biti baš ove:

- Oduvek i zauvek... Ika i Boka,

Živećeš i dalje, srce moje, živećeš u meni, uklesana u mom srcu, u sećanju, u svakom dahu koji udahnem, tu si... i znam da znaš to, Boko.

Instagram/bojanajankovic

 

- Svaki zrak sunca ću podeliti sa tobom, svaki osmeh ćeš osetiti i ti, i sve ono što čini ovaj život vrednim... Živećeš u mojoj duši zauvek... Nas dve to znamo - napisala je Ivana ispod slike iz najranijeg detinjstva.

Komentari (0)

Loading