Celebrity News

Volim da budem star! Da li znate koliko godina ima Goran Bregović?

Goran Bregović stari

Volim da budem star! Da li znate koliko godina ima Goran Bregović?

Ata Images

Goran Bregović stari

Goran Bregović u martu je napunio 74. godine, ali o penziji i ne razmišlja.

Nebojša Babić

 

Vitalni Sarajlija i dalje radi s nesmanjenim entuzijazmom.  Muzičar, čija je slava odavno prešla granice regiona, uveliko pravi planove za 50. rođendan "Bijelog dugmeta".

Pročitajte: Porodica zabrinuta Bregović više ne liči na sebe! Svi se pitaju gde je nestao najpoželjniji muškarac bivše Juge (FOTO)

Kroz grupu su do sada prošla tri pevača: Željko Bebek, Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović. Imajući u vidu da decenijama unazad među njima postoje nerešene razmirice, pitanje je da li će Brega uspeti da ih okupi. Ali, o tom – potom.

A kad se već krene sa planovima za obeležavanje jubileja, neminovan je osvrt na prošlost, a samim tim i razmišljanje o tome kako godine lete. Bojazni od starenja nisu pošteđeni ni poznati i slavni.

- Čudno je kako čovek kroz život menja odnos prema kraju - priznao je Goran Bregović u razgovoru za Velike priče.

Ata Images

 

- Ja se sećam kad su u Sarajevu objavili da će biti Olimpijada. Računao sam: tada ću imati 34 godine, biću star. To me ne interesuje. A sad me interesuje da slavim 50. rođendan "Bijelog dugmeta" - poručio je muzičar, ne krijući životni optimizam.

Pročitajte: Luksuzni raj u Perastu: Zavirite u kuću na Jadranu koju je Brega kupio svojim ćerkama (FOTO)

Kada su ga još pre četvrt veka pitali kako se nosi sa činjenicom da je postao deda, Goran Bregović je nonšalantno odgovorio:

- Pa, i kao otac sam star. Oduvek sam bio stariji i volim da budem star.

Komentari (0)

Loading