Celebrity News

Porodica zabrinuta Bregović više ne liči na sebe! Svi se pitaju gde je nestao najpoželjniji muškarac bivše Juge (FOTO)

Goran Bregović propao - šaputanja su koja već neko vreme kruže gradskim kuloarima

Porodica zabrinuta Bregović više ne liči na sebe! Svi se pitaju gde je nestao najpoželjniji muškarac bivše Juge (FOTO)

Ako je suditi prema poslednjim fotografijama šefa "Bjelog Dugmeta" nastalih na putu do aerodroma nije preterano što dobar deo javnosti smatra da je Goran Bregović propao. Danima se, oni koji su videli najnovije Bregino stanje, pitaju šta je dovelo do toga da nekadašnji najveći zavodnik i šarmer posustane. 

Pročitajte: Kada je vidi ne skida osmeh sa lica i ta ljubav traje 30 godina uprkos tome što je oženjen: Ko je žena koja je UKRALA SRCE Gorana Bregovića

Rajko Ristić/Svet

 

Goran Bregović je decenijama držao titulu jednog od najpoželjnijih muškaraca na našim prostorima, a kako stvari stoje čini se da će to mesto morati da prepusti nekom drugom. Oni koji detaljno prate njegov rad, lik i delo slažu se da je vreme učinilo svoje, oni ostali, pak smatraju da su zapušten pivski stomak, bleda koža, ispijeno lice i podočnjaci posledica nečeg ozbiljnijeg.

Pročitajte: Priča se da je Goran Bregović propao,a kako na to reaguju njegove ćerke: Upoznajte Emu, Unu i Lulu (foto)

Rajko Ristić/Svet

 

Čini se da je, osim što je konačno u osmoj deceniji počeo da stari, Brega dobio dodatne brige koje mu ne daju mira i utiču na njegov izgled i stanje duha. Da li mu ćerke Željka, Ema, Lulu, Una zadaju glavobolju ili pak supruga Dženana ili možda posao ostaje da se pitamo i nadamo da će se vratiti starom sebi. 

Komentari (2)

Loading
Kikipa

19:41 28.05.2022

Pa covek usao u 8 deceniju zivota i izgleda savrseno i fizicki i zdravstveno.pola planete 10 godina mladji 2 sata ne mogu lezat a kamoli svirat