Celebrity News

Dve devojčice ostale su bez mame, a mi smo ostali bez nje: Dirljiv oproštaj od Bojane Janković

Oproštaj od Bojane Janković je dirljiv

Dve devojčice ostale su bez mame, a mi smo ostali bez nje:  Dirljiv oproštaj od Bojane Janković

printscreen K1

Vest da je Bojana Janković preminula šokirala je sve. Telo voditeljke pronađeno je u njenom stanu, a uzrok smrti još uvek nije poznat.

Pročitajte: Razveli se nakon punih 15 godina - Potresni detalji braka Bojane i Ognjena Jankovića

Od Bojane su se na društvenim mrežama oprostili mnogi koji su je voleli, a posebno su bile dirljive reči njene sestre bliznakinje Ivane.

– Svaki zrak sunca ću podeliti sa tobom, svaki osmeh ćeš osetiti i ti, i sve ono što čini ovaj život vrednim... Živećeš u mojoj duši zauvek... Nas dve to znamo - napisala je Ivana ispod slike iz najranijeg detinjstva, a od Ivane se javno oprostila i pevačica Katarina Sotirović sa kojom se godinama družila. 

– Danas razmišljam kako nikada neću okačiti na Instagram da je neko meni blizak napustio ovaj svet. Danas… I zato neću kačiti njenu crno-belu fotku.

Instagram/Katarina Sotirovic

 

 

Naših milion fotki biće u boji. Dve devojčice su ostale bez mame. Jedna sestra i dva brata su ostali bez sestre. Jedan bivši supružnik je ostao bez žene sa kojom je delio deo života i dobio dvoje dece. Mi, njeni, smo ostali bez nje. Umiri se u večnom snu, naša Bojana – napisala je Katarina u pismu. 

Komentari (0)

Loading