Celebrity News

Dara napravila haos bivšem mužu: Zbog onoga što je uradila njegova devojka kipti od ljubomore

Devojka Milana Kesića besna zbog Dare Bubamare

Dara napravila haos bivšem mužu: Zbog onoga što je uradila njegova devojka kipti od ljubomore

Ata Images/Antonio Ahel

Pevačica Dara Bubamara nedavno je za medije otkrila da je već dugo sama, ali da sa bivšim suprugom Milanom Kesićem ima sjajan odnos, te da se nikad ne zna, možda se u budućnosti i pomire.

Ovu Darinu šalu nije dobro primila devojka Milana Kesića, sa kojom biznismen već više od godinu dana živi na relaciji Novi Sad - Pariz.

Pročitajte: Ovako danas izgledaju bivši muževi Dare Bubamare, sa jednim je u odličnim odnosima, a drugi...

- Milan je imao probleme sa devojkom, sa kojom već godinu dana živi. Ona ga je napala da nešto krije od nje i da sigurno želi da se miri sa Darom, te ako bi ona odlučila da mu se vrati, njih dvoje bi opet bili zajedno - priča za "Star" izvor blizak Darinom bivšem.

- Milan joj je objašnjavao da se Dara našalila, te da je i sama rekla da voli piletinu i da se oni u emotivnom smislu nikad neće pomiriti jer jedno drugo gledaju potpuno drugačije. Nije vredelo, devojka je baš bila ljuta i poljuljano joj je poverenje.

Arhiva Hello!

 

- Kesić je na kraju zvao Daru i rekao joj da ne treba tako da se šali, te da mu je napravila problem u vezi. Dara je bila u šoku, nije joj bilo jasno šta je tačno uradila, pa je rekla Milanu da telefon da devojci da njih dve popričaju - priča izvor i otkriva detalje razgovora.

- Rekla joj je da ne brine, da ona Milana voli kao prijatelja i oca njenog sina, te da joj nije opasnost. Tek tada je devojka Milana Kesića spustila loptu.

Komentari (0)

Loading