Celebrity News

Uhvaćeni na aerodromu, više se ne mogu sakriti: Dara Bubamara ponovo sa bivšim

Dara Bubamara i Milan Kesić ponovo zajedno?

Uhvaćeni na aerodromu, više se ne mogu sakriti: Dara Bubamara ponovo sa bivšim

Ata Images/Antonio Ahel

Dara Bubamara otputovala je u Ameriku kako bi se pripremila za nastup za doček Nove 2024. godine. Ono što je iznenadilo domaće medije je da je Dara na aerodromu usnimljena sa bivšim suprugom, zbog čega je javnost odmah posumnjala da su Dara Bubamara i Milan Kesić ponovo zajedno.

Milan je u Ameriku pošao sa bivšom suprugom i njihovim sinom Konstantinom, te će praznike provesti zajedno u porodičnoj atmosferi.

O njihovom specifičnom odnosu posle razvoda govorili su i Dara Bubamara i Milan Kesić, a evo šta je on saopštio:

 

- Dara i ja smo bili i ostali najbolji prijatelji. Malo je teško da vam objasnim taj naš odnos, dosta je specifičan. Prava istina je da Dara i ja nikada nismo bili u pravom braku, uglavnom se naš odnos zasnivao na prijateljstvu i poštovanju - rekao je Milan.

Pročitajte: Bivši muž Dare Bubamare konačno razvezao jezik - Ovo je surova istina o mojoj bivšoj ženi, vreme je da svi saznate šta mi je uradila (FOTO)

- Postojala je i strast među nama, tada je Dara ostala u drugom stanju, pa smo se onda venčali. Međutim, poslednje dve i po godine braka nismo imali ništa, ali nismo hteli da se razvedemo zbog deteta. Spavali smo u odvojenim sobama. Ona je, kao svaka žena, morala da izlazi, da upozna nekoga. Meni to nije smetalo, poštovao sam svaku njenu odluku - iskren je bio jednom Milan Kesić.

Sada su Milan i Dara ponovo dokazali da ih vežu blizak odnos i ljubav prema sinu, a da li će se nešto više roditi među njima, ostaje da vidimo, a njihovu zajedničku fotografiju pogledajte OVDE.

Komentari (0)

Loading