Celebrity News

Evo kako je podeljeno bogatstvo Marinka Rokvića: Za sve je kriva supruga Slavica

Testament Marinka Rokvića tema je interesantna svima

Evo kako je podeljeno bogatstvo Marinka Rokvića: Za sve je kriva supruga Slavica

Boško Karanović

Kada je u novembru 2021. izgubio životnu bitku, pevač je iza sebe ostavio neutešnu suprugu i dvojicu sinova iz braka sa Slavicom, Nikolu i Marka, ali i naslednika Darija kojeg je dobio u vanbračnoj zajednici.

Pročitajte: Ćutao je jer je morao - Zet Peca godinama skriva tajnu tašte Nede Ukraden i pokojnog Marinka Rokvića

Mnoge je zanimalo kakav će biti testament Marinka Rokvića, te kako će njegova imovina biti raspodeljena.

Kada je saznao da je bolest uznapredovala, pevač je pored želje da ih materijalno obezbedi, imao ogromnu želju i da njegova deca žive u miru i slozi, te zapravo testament Marinka Rokvića nije ni napisan.

On je odlučio da imovinu raspodeli na ravne časti sinovima i svojoj dugogodišnjoj životnoj saputnici, smatrajući da je to najpravednije.

Marinko Rokvić je decenijama voleo Slavicu koju, kako je jednom prilikom priznao, nije osvojio lako.

- Cenim žene koje vole porodicu i koje su dobre domaćice. Kada bih naleteo na neku koja je neuredna i koja ne zna da kuva, zbrisao bih od nje jer žena kojoj nije bitno da li su moje košulje čiste ili ne i da li sam gladan ili sit, ne može da bude prava žena.

Mirko Tabašević

 

 

Pogrešnu osobu, ili staru ljubav koju bih ostavljao zbog nove, maksimalno bih eskivirao ili bih joj na fin način objasnio zbog čega više ne želim da budem s njom. A ako je reč o „navalentnoj” ženi koja ne bi odustajala, namerno bih se s drugom ženom pojavio pred njom, a ako bi ona i dalje navaljivala, pustio bih da se njih dve obračunaju, pa koja pobedi – njen sam – ispričao je pevač jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading