Celebrity News

Ćutao je jer je morao: Zet Peca godinama skriva tajnu tašte Nede Ukraden i pokojnog Marinka Rokvića

Neda Ukraden i Marinko Rokvić, dok je pevač bio još uvek živ, nisu bili uvek u sjajnim odnosima...

Ćutao je jer je morao: Zet Peca godinama skriva tajnu tašte Nede Ukraden i pokojnog Marinka Rokvića

Zorana Mandic / ATAImages

Neda Ukraden i Marinko Rokvić izvesan period nisu razgovarali, budući da mu je pevačica zamerila nešto što je uradio. To se dogodilo pre pevačeve smrti, svojevremeno, a Neda je ispričala detalje sukoba koji se dogodio.

Naime, budući da se pevačica na njega i te kako naljutila, prema njenim rečima, preplakala je noć kada se izvesni incident dogodio. 

Pročitajte: Neda Ukraden živi sa zetom i ćerkom, a šta sve poseduje ne može na prste obe ruke da nabroji

- Desio se jedan incident između mene i Marinka Rokvića koji ja nisam mogla da mu oprostim. Za mene je to bilo prilično šokantno, da sam se ja jako naljutila. Mislila sam da će se on izviniti, ali nije, pa sam ja celu noć preplakala.

M.M./Ata Images

 

 

- Potpuno nepotrebno, jedan čin nervoze. Ne bi mi bilo šokantno, jer ja njega jako volim. Njegovu porodicu i njegove sinove. I eto, deset godina nismo govorili, u stvari svako je radio svoj posao. I eto, zet je imao ideju da nas pomiri za moj rođendan i eto, to mu je pošlo za rukom - rekla je ona, prenosi Svet.

Pročitajte: POSLE TOLIKO GODINA - Neda Ukraden IMA DEČKA! Poznat je i slavan, PORODICE SU U ŠOKU! Evo o kome se radi (FOTO)

Kako se navodi, Nedin zet Peca pomirio je zavađene strane, te je Marinko pevačici tada čestitao rođendan tačno u ponoć.

- Ja sam ga odmah sutradan nazvala i otpevala sam mu pesmu, poslala sam mu video poruku i zet je to odvrnuo na razglasu - rekla je Ukradenova, prenosi pomenuti medij.

Komentari (0)

Loading