Celebrity News

Haris mi je bio bebisiter: Sarajevski muzičar otkrio veliku Džinovićevu tajnu

Prošlost Harisa Džinovića za mnoge je nepoznanica

Haris mi je bio bebisiter: Sarajevski muzičar otkrio veliku Džinovićevu tajnu

Luka Šarac

Zbog razvoda od Meline i prošlost Harisa Džinovića mnoge zanima. Poznato je da se, osim pevačke karijere, oprobao i ugostiteljstvu.

Pročitajte: Bolje da ćute oboje - Pevač oštro o razvodu Meline i Harisa

- Kupio sam kafanu da imam gde da pijem. Konobari su me terali u 12 sati i govorili: „Nema više”. Meni se tek tada pilo, a u to doba nisam imao gde. Ta kafana je počela da radi nekako. Radila je dosta rentabilno dok ja nisam počeo da govorim: „Ovaj sto neće plaćati”, „Ovima ne naplaćujte”... I tako kafana otišla na glavu.

To je bio jedan rokerski period - ispričao je Haris svojevremeno, a sada je otkriveno da je pevač u mladosti čuvao sarajevskog rokera Davora Sučića, poznatijeg kao Sejo Sekson, iz benda „Zabranjeno pušenje”.

M.P. ATA Images

 

 

- Ja ne znam da li se i on toga seća. Meni je to ispričala moja mama. Moja baka i Harisova mama bile su najbolje prijateljice i one bi znale da odu dole u park na kafu, a on je bio malo stariji od mene i svirao je harmoniku u to doba.

Ona bi ostavila njega da mene čuva, a one bi išle na kafu. Verovatno sam ja njemu išao na živce, ja sam tad imao možda tri godine. Imam tu čast da mi je Haris Džinović bio bebisiter - ispričao je Sekson.

Komentari (0)

Loading