Celebrity News

Bolje da ćute oboje: Pevač oštro o razvodu Meline i Harisa

Razvod Meline i Harisa i dalje intrigira javnost

Bolje da ćute oboje: Pevač oštro o razvodu Meline i Harisa

Ata Images

Razvod Meline i Harisa i dalje intrigira javnost. O kraju braka kreatorka se nije oglašavala, dok je pevač priznao da mu rastanak nakon dve decenije nije lako pao.

Pročitajte: Haris prvi put o pomirenju sa Melinom - Situacija je takva, deca pate

Danijel je ispričao da i on sam ima razvod iza sebe, ali da nikada nije želeo u medijima da se oglašava na tu temu. Pored toga, istakao je da nikada ružnu reč nije rekao za svoju bivšu ženu jer smatra da bi na taj način "pljunuo po sebi", aludirajući na Harisa koji je izneo sav "prljav veš" iz braka sa Melinom.

- Ja sam verovatno poslednja osoba koja može da komentariše bilo šta na tu temu jer ni ja nisam imao sreće sa svojim prvim brakom... Novinari generalno od toga prave senzaciju i vrlo doprinose celom razvoju situacije, nije da krivim novinare, ali znaju da zaintrigiraju javnost.

Glavni akteri tih tema imaju potrebu da nešto komentarišu, a bolje bi bilo da ćute - jer sve što kažeš, kažeš o sebi na kraju krajeva. Ako pričamo o mojoj situaciju, ja sam ćutao ta tri i po meseca, iako sam svakodnevno bio na naslovnoj strani - rekao je.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Danijel je rekao da nikada nije želeo loše da priča o svojoj bivšoj ženi, jer bi na taj način stvarao negativnu sliku o sebi.

- Shvatio sam da ako krenem da se nešto objašnjavam sa nekim, uvaliću se u to "blato" i dovešćete me u situaciju da "pljunem po sebi". Jer, ako sam ja odabrao nekog da živim s njim, da provedem život s nekim i sutra više nećemo biti zajedno, nestala je ljubav i ako ja pričam loše o tebi, ja pričam loše o sebi pre svega.

Tebe sam izabrao, ti si moja žena i majka moje dece i do kraja života ćeš biti kraljica. Verujem da akteri ove situacije tako misle, ali... Ljudi će na kraju da se "sprdaju" sa ljudima koji imaju ozbiljne karijere... - rekao je pevač za "Telegraf". 

Komentari (1)

Loading
Ana

10:04 24.04.2024

Haris sve ovo iznosi da bi ovim golubčićima smanji užitak.Do sada su se oni slobodno sastajali,ali posle njegove javne objave,dečko će moratu da malo uspori,jer će njegova porodica saznati za njegovu vezu,što on ne želi.A Melina će se osećati usamljeno,pa će mu prigovarati