Celebrity News

Počivaj u miru sa anđelima: Bivša verenica Pavla Mensura slomljena zbog njegovog odlaska

Nastasija Stošić tužna zbog njegove smrti

Počivaj u miru sa anđelima: Bivša verenica Pavla Mensura slomljena zbog njegovog odlaska

instagram/nastasija stosic

Nastasija Stošić tužna je zbog smrti kuma od koga se oprostila i na društvenim mrežama.

– Kume, počivaj u miru sa anđelima, na nekom na lepšem mestu - napisala je uz fotografiju Dragana Milanovića koji je preminuo u 55. godini.

Pročitajte: Verenica Pavla Mensura otkrila kakav je njen pravi odnos sa budućim svekrom Irfanom

O njegovoj smrti javnost je obavestila „Crvena zvezda”, gde je Dragan godinama radio.

- Sa velikom žalošću FК „Crvena zvezda” obaveštava javnost da je posle duge borbe sa opakom i teškom bolešću preminuo dugogodišnji ekonom našeg kluba - Dragan Milanović u 55. godini života. „Crvena zvezda” izražava dubuko saučešće porodici Milanović.

Dragan Milanović, za bliske i drage ljude Gagi, uvek je predstavljao oličenje dobrote, poštenja i dostojanstva pravog zvezdaša.

Uvek nasmejan, ljubazan i srdačan ušao je duboko u srca brojnim generacijama igrača koji su nosili crveno-beli dres. Ljubav prema Zvezdi je nasledio od svog oca - Stojana Milanovića, s kojim je zajedno obavljao dužnost klupskog ekonoma dugi niz godina.

Dragan je u našem klubu bio od 2006. godine, a u „Crvenoj zvezdi” je proveo najlepše dane u kojima je naš klub pisao stranice istorije.

Nakon duge borbe sa opakom bolešću napustio nas je naš prijatelj, brat, drugar i veliki profesionalac. Osećamo neizmernu tugu i iskazujemo duboko saučešće - navodi se na stranici kluba.

Komentari (0)

Loading