Celebrity News

Ma kakva bajka: Verenica Pavla Mensura otkrila kakav je njen pravi odnos sa budućim svekrom Irfanom: Krišom mu je dala i nadimak (FOTO)

Verenica Pavla Mensura voditeljka je u usponu

Ma kakva bajka: Verenica Pavla Mensura otkrila kakav je njen pravi odnos sa budućim svekrom Irfanom: Krišom mu je dala i nadimak (FOTO)

Instagram/Marija Calic

Verenica Pavla Mensura 27. septembar 2023. godine pamtiće zauvek.

Tog datuma mladi i perspektivni glumac zamolio ju je da se uda za njega, a već romantičnom trenutku doprinelo je to što se sve odigralo u Italiji na obali mora.

Pročitajte: Srna Lango i Irfan Mensur na podijumu za igru u emotivnom zagrljaju…Pao je i poljubac: Prošlost se vratila na velika vrata

Zaljubljeni par ubrzo se vratio u Srbiju gde su ih sa čestitkama dočekali prijatelji i članovi porodice, a detalji susreta nekim slučajem završili su i na društvenim mrežama.

Boško Karanović

 

Tu se već moglo videti da je Mensurova porodica izuzetno lepo prihvatila buduću snaju.

Instagram

 

Veridbu su svi zajedno proslavili u kafani, a nakon toga dogodilo se mnogo zajedničkih okupljanja koja su posvedočila divnom odnosu Nastasije Stošić sa Pavlovim roditeljima Srnom Lango i Irfanom Mensurom, ali i njegovom braćom.

Instagram

 

Srna i Irfan istoga časa verenicu Pavla Mensura prihvatili su kao svoju ćerku, a to koliko je taj odnos zašao duboko najbolje svedoči Nastasijin najnoviji post iz pozorišta.

Lepa voditeljka našla se u prvom redu tokom izvođenja komada čiji je deo bio Irfan.

Pročitajte: Život pod istim krovom bio je logičan sled... Evo gde nakon romantične veridbe žive Pavle Mensur i Nastasija Stošić -Od luksuza boli glava

Tokom završnog aplauza sve je snimila telefonom, a u opisu objave na Instagramu kraj Irfanovog lika napisala je Irfa i dodala srce.

Instagram

 

Koliko je još ostalo do venčanja niko ne zna, ali ono što je izvesno je da za sada sve ide svojim tokom, te da je porodica zadovoljna Pavlovim izborom.

Komentari (0)

Loading