Celebrity News

Goca Božinovska u strahu za sina: Baca stvari, bežim iz kuće

Sin Goce Božinovske ima impulsivnu narav

Goca Božinovska u strahu za sina:  Baca stvari, bežim iz kuće

Antonio Ahel ATA Images

Sin Goce Božinovske Mirko Šijan ima impulsivnu narav. Kako pevačica kaže on ume da baca stvari po kući kada je nervozan, a ona mu se tada sklanja sa puta.

- Moj Mirko je suvo zlato, majkin ceo svet, ali kad poludi i kad je nervozan, sklanjam mu se s puta! On ume da baca stvari kad je nervozan, bežim iz kuće i sklanjam se da ne izvučem deblji kraj - rekla je Goca kroz smeh i nastavila:

Pročitajte: Bio joj je sve, a preotela joj ga najbolja drugarica - Ovo je žena zbog koje je Šijan ostavio Gocu (FOTO)

- On ni sad ne priznaje ništa kada skrivi i ako mu na nešto skrenem pažnju, kaže mi: "Jesi li sigurna da sam to ja?" A ja dodam: "Dobro, nisi ti, moja baba pokojna je."

Plašim se čak i kad vozi motor, kao i svaka majka, ali šta ću, on je jednostavno takav. Njega privlače takve stvari. Oduvek je voleo brzu vožnju, sve što mu diže adrenalin. Njega je otac Zoran još dok je bio mali učio da vozi skuter.

On je za sva ta ludila rođen, ne mogu tu prirodu da obuzdam. On je neustrašiv, ima petlju za sve. On bi proleteo kroz vatru ako treba. Bez straha uhvati golom rukom zmiju, i to otrovnicu. Takav mu je i otac bio - neustrašiv. Sećam se Zorana kad je vozio motor po onim planinama u Crnoj Gori.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- To je strmina, a on ide motorom, spušta se bez straha. Mirko je povukao taj gen da voli izazove i tu ne mogu ništa. Plašim se da ne završi kao njegov otac - rekla je Goca, koja je presrećna jer je njen sin postao otac.

 

Komentari (0)

Loading