Celebrity News

Bio joj je sve, a preotela joj ga najbolja drugarica: Ovo je žena zbog koje je Šijan ostavio Gocu (FOTO)

Drugarica Goce Božinovske uništila joj brak

Bio joj je sve, a preotela joj ga najbolja drugarica: Ovo je žena zbog koje je Šijan ostavio Gocu (FOTO)

Antonio Ahel/ATAImages

Da je Zoran Šijan bio najveća ljubav Goce Božinovske, odavno je poznato, ipak ta priča jedna je od onih koje nisu imale srećan kraj. Bračnu idilu srušila je najbolja drugarica Goce Božinovske i pevačici na srcu ostavila ožiljak koji i danas boli.

Goca i Gorana bile su prve komšinice sve do 1996. kada je najbolja drugarica Goce Božinovske rasturila njihov brak i kada je Zoran ostavio decu i Gocu da bi otišao kod nje.

Pročitajte: Svi se čude što sin Goce Božinovske prodaje piliće na pijaci, a evo šta on kaže - Danju tezga, noću život na visokoj nozi

Pevačica je tada dala oštru izjavu da joj je Gorana uništila život.

– Ta žena mi je uništila porodicu, ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve okej. Šta je bilo, bilo je.

 

 

Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja – izjavila je pevačica jednom prilikom.

Drugarica Goce Božinovske 1999. godine Zoranu je podarila sina, svega tri nedelje pred njegovo ubitstvo.

 

 

Goca nikada nije branila Mirku i Zorani da viđaju brata, a kako mediji pišu, i ona je posle dužeg niza godina zakopala ratne sekire sa Goranom.

Komentari (0)

Loading