Celebrity News

Visok, zgodan i stariji: Konačno se sve zna o dečku kog Kaća Živković skriva od javnosti

Dečko Katarine Živković više nije tajna

Visok, zgodan i stariji: Konačno se sve zna o dečku kog Kaća Živković skriva od javnosti

Amir Hamzagic/ATAImages

Dečko Katarine Živković, kome će kroz koji mesec podariti dete, za domaću javnost godinama je misterija. Od kada je njena veza sa Branislavom Jankovićem došla do kraja, pevačica je odlučila da svoju intimu sačuva od radoznalih pogleda.

Upravo zato svog šestogodišnjeg partnera odlučila je da drži podalje od medija. Ipak, da je srećna i zaljubljena ne želi da krije:

Pročitajte: Trudna Katarina Živković prvi put u javnosti! Pokazala stomačić, pa progovorila o ocu deteta - On je...

- Zaljubljena sam i ljubav mi je uzvraćena od strane jednog divnog muškarca, za koga slobodno mogu da kažem da je ljubav mog života, da je moja podrška, da je moj mentor. Od njega sam dosta učila i učim još, tako da sam jako srećna što ga imam - rekla je za medije.

Ipak, komšije pevačice odlučile su da otkriju sve što znaju o Kaćinom ljubavnom životu, pa su progovorile o dečku Katarine Živković.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ranije smo ga retko viđali, ali poslednjih pola godine možda sve češće. Uglavnom dođe uveče, parkira se u blizini pa ostane često do jutra. Preko dana ni nju ne viđamo, tako da ni on ne dolazi. Deluje da je malo stariji od nje, krupan je i dobro građen. Kada prođe ulicom, iza njega ostane oblak parfema - kaže za "Blic" mladić koji radi u obližnoj pekari.

Komentari (0)

Loading