Celebrity News

Službenik tri puta proverovao jer nije mogao da veruje: Šokiraće vas koliku penziju ima Žika Šarenica

Penzija Žike Šarenice je iznenađenje

Službenik tri puta proverovao jer nije mogao da veruje: Šokiraće vas koliku penziju ima Žika Šarenica

Antonio Ahel/ATAImages

Penzija Žike Šarenice je iznenađenje za sve. Voditelj je decenijama bio omiljeno lice na TV ekranima.  Posle decenija rada na Javnom servisu, 2018. godine Žika prelazi u ružičasto jato, gde je prvo vodio Žikinu Šarenicu, a ubrzo je otišao u penziju.

Pročitajte: Zar posle toliko godina braka - Detalji odnosa Žike Nikolića sa DRUGOM ŽENOM

On je priznao da sada ima veliku penziju, ali zahvaljujući tom što je sam sebi dodatno uplaćivao novac u penzioni fond.

– Baš kada ste spomenuli penziju, hoću da kažem svim mladim ljudima, uspešnim, koji sada zarađuju da ne brzaju za kešom, nego da sve što zarade pošalju u neko knjigovodstvo koje će to plasirati u penzioni fond. Kada dođeš, onda se začude ljudi.

Kada sam otišao 2016. godine da proverim kolika mi je penzija, službenik nije mogao da veruje, triput je išao da proverava – započeo je Nikolić u jednoj emisiji, pa nastavio:

– Rekao je da ću imati veliku penziju, pa je opet otišao da proveri. Šta je tu čudno? Tajna je u tome što je mene pokojni Aleksandar Tijanić naučio da to tako radim.

Svi posegnu za kešom, olako ga troše i nekim danima nemaju ni za piće. Najbolje je ovako, imaš sasvim pristojnu penziju. Dosta kolega je tako, dosta su zarađivali, a vreme prođe. Para se lako potroši – rekao je Žika.

Komentari (1)

Loading
Srbbgd

14:47 02.05.2024

Dajte i Žiki nacionalnu penziju red je i neki seljak da je dobije.