Celebrity News

Pričala je neverovatne prostakluke: Brega priznao da je bio zaljubljen u ovu pevačicu, ona zanemela

Brega ljubavni život nikada nije krio

Pričala je neverovatne prostakluke: Brega priznao da je bio zaljubljen u ovu pevačicu, ona zanemela

Profimedia

Brega ljubavni život nikada nije krio. Pre nego što je 1993. godine stupio u vezu sa lepom Dženanom muzičara su povezivali sa glumicom Majom Sabljić, Lepom Brenom, Alkom Vuicom, manekenkom Ljiljanom Ticom, ali i mnogim damama čija su imena ostala samo uspomena u srcu Gorana Bregovića.

On je sada otkrio da je u mladosti bio zaljubljen u Lepu Lukić, te da je u potpunosti bio impresioniran njenom pojavom.

Pročitajte: Volim da budem star! Da li znate koliko godina ima Goran Bregović?

- Ja sam bio zaljubljen u Lepu Lukić. Ne mislim zaljubljen u nju kao u ženu, bio sam zaljubljen u njen humor i zezanje. "Bijelo dugme" je izolovano živelo, nismo se nikad petljali sa estradom.

E, onda se odjednom pojavila želja da se više radi jer jesmo malo radili, svirali smo jednom u tri godine, i ajde, odjednom se pojavila ta turneja "TV revije" i odjednom se nađemo okruženi estradom. To je za nas bilo čudo neviđeno - prisetio se muzičar, pa nastavio:

- Taj svet koji je imao neki humor koji mi ne znamo, svet koji živi na način i raduje se stvarima koje vi prvi put vidite. Ja sam Lepu Lukić gledao kao čudo.

Jesam bio zaljubljen na neki način, ne sad kao da bih skakao na Lepu Lukić, verovatno jer sam se prvi put susretao sa šoubiz svetom, pa sam bio impresioniran njom. Ona je pričala takve neverovatne prostakluke, zbog kojih bi te mama išamarala kad kreneš tako nešto da ponoviš, ali je to bilo istovremeno tako duhovito i s takvim šarmom, koji verovatno samo jug Srbije ima na takav način. I to mi je bilo veliko otkriće, svima nama, ne samo meni - prisetio se Brega u intervjuu za "Nedeljnik".

Kraljica narodne muzike bila je šokirana i iznenađena Bregovićevom izjavom.

Ata Images

 

 

- Prvi put čujem za to. Brega mi to nikad nije rekao. Je l' stvarno on to izjavio? Što bi on to rekao? Imali smo mi te turneje davnih godina, išli smo autobusom nas po 30 pevača.

Bilo je i "Bijelo dugme", sećam se. Lepo je to što je bio zaljubljen u mene, Brega je ipak Brega, nije bilo ko. Imponuje mi to, ali sad je kasno, imam dosta godina (smeh). Tad nisam imala ništa s njim. Davno je to bilo, tad smo bili svi mladi - rekla je legendarna pevačica za Kurir

Komentari (0)

Loading