Celebrity News

Jedina fotografija sa venčanja Nemanje Vidića krije tajnu: Malo ko zna kroz šta je Ana prošla pre nego što je rekla "da"

Venčanje Nemanje Vidića krije tajnu

Jedina fotografija sa venčanja Nemanje Vidića krije tajnu: Malo ko zna kroz šta je Ana prošla pre nego što je rekla "da"

Ata Images

Venčanje Nemanje Vidića bilo je jedno od onih o kojima su mediji danima izveštavali. Ipak, ovoga puta umesto torte, poznatih i dekoracije, najzanimljivija tema bila je nevesta Nemanje Vidića.

Te 2006. godine, kada su se Ana i Nemanja na Zlatiboru jedno drugom zakleli na večnu ljubav, kritici je bilo podvrgnuto sve što ima veze sa suprugom fudbalske zvezde. Iza osmeha koji Ana ima na jedinoj javnosti dostupnoj fotografiji sa venčanja krije se tuga zbog svega kroz šta je tih dana prolazila.

Pročitajte: Bravo, Nemanja care! Posle toliko godina stigle DIVNE VESTI iz doma Ane i Nemanje Vidića, priznaju da nisu očekivali (FOTO)

Naime, Ana je pre nego što je postala gospođa Vidić morala da pristane na, kako se tada pisalo, neverovatan dokaz ljubavi.

Pre nego što je sa Nemanjom stala na "ludi kamen" morala je da potpiše predbračni ugovor u kome se odrekla sveg njegovog imetka, kao i novca, uz jedini uslov da u slučaju da dođe do razvoda, Nemanja nastavi da plaća alimentaciju za svoju decu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Zbog medijskog pritiska kroz koji je prošla nakon rođenja trojice sinova supruga Nemanje Vidića potpuno se povukla iz javnog života, te od tada još više intrigira domaće medije.

Ono što je neosporno je da i danas, osamnaest godina nakon venčanja Nemanje Vidića i lepe Ane, ona izgleda zanosno, vitka je brineta, klasičnog stila, za kojom se mnogima otme uzdah gde god se pojavi.

 

Story

 

 

Komentari (0)

Loading