Celebrity News

Bravo, Nemanja care! Posle toliko godina stigle DIVNE VESTI iz doma Ane i Nemanje Vidića, priznaju da nisu očekivali (FOTO)

Lepe vesti od Nemanje Vidića obradovale su javnost

Bravo, Nemanja care! Posle toliko godina stigle DIVNE VESTI iz doma Ane i Nemanje Vidića, priznaju da nisu očekivali (FOTO)

Profimedia

Lepe vesti od Nemanje Vidića stigle i oduševile.

Ime jednog od naših najuspešnijih sportista, nekadašnjeg fudbalskog reprezentativca Srbije, asa Crvene Zvezde i odbrambenog igrača slavnog Mančester Junajteda neretko se u domaćoj štampi pominje u superlativu.

Pročitajte: Vila Nemanje Vidića u Engleskoj liči na imanje kraljevske porodice - Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj je osnovao porodicu (FOTO)

Uglavnom je to iz profesionalnih razloga budući da svoju i privatnost svoje porodice on ne deli na tacni, a sada je došao red za još jedne lepe vesti od Nemanje Vidića koje su u javnosti naišle na veoma lepe reakcije.

Profimedia

 

Naime, nakon odustajanja u trci za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije, on se okrenuo edukaciji i pripremanju za rad u fudbalskim organizacijama što je obradovalo Nemanjine brojne poštovaoce i velike fanove koji njegove uspehe na travnatoj površini nikako ne mogu da zaborave.

Pročitajte: Nekada je bila najlepša žena fudbalera, a danas… Žena Nemanje Vidića uslikana posle osam godina, pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Nemanja je diplomirao na UEFA Masteru u Budimpešti. Reč je o UEFA akademiji za bivše fudbalere na kojoj oni unapređuju svoje fudbalsko znanje koje će im koristiti za karijeru van terena, u administraciji mnogih vodećih organizacija u svetu fudbala.

Pored Nemanje Vidića u ovoj generaciji polaznika Akademije našla su se još neka poznata fudbalska imena. Tu su bili bivši nemački reprezentativac Sami Kedira, Holanđanin Najdžel De Jong, Hrvat Vedran Ćorluka i drugi.

Pročitajte: Preslatki plavušani! Sinovi Ane i Nemanje Vidića privlače pažnju gde god da se pojave, pogledajte kako izgledaju (FOTO)

Mnoge svetske legende i proslavljeni fudbaleri završili su ovaj Master, a ovom diplomom može se pohvaliti i Danko Lazović, bivši igrač Partizana i takođe nekadašnji reprezentativac Srbije.

 

profimedia

 

Lepe vesti od Nemanje Vidića koji se pored poslovnih uspeha može pohvaliti i onim privatnim, nesumnjivo su ipak najviše obradovale njegove najmilije, suprugu Anu koja mu je već više od petnaest godina najveća podrška na svakom polju i preslatke sinčiće Luku, Stefana i Petra koji su od oca nasledili talenat, hrabrost i odlučnost i kojima se po svemu sudeći smeši blistava sportska karijera.

Komentari (0)

Loading