Celebrity News

Anja Alač prvi put u javnosti NAKON ROĐENJA ĆERKE: Glumica iznenadila izgledom (FOTO)

Anja Alač nakon porođaja prvi put u javnosti

Anja Alač prvi put u javnosti NAKON ROĐENJA ĆERKE: Glumica iznenadila izgledom (FOTO)

Ata Images/Antonio Ahel

Anja Alač nakon porođaja sa prvim detetom, sinom Aleksejem, brzo je povratila devojačku figuru zbog čega se posle nepuna tri meseca vratila profesionalnim zaduženjima i sceni.

Koliko se ugojila posle rođenja drugog detata niko iz javnog sveta nije mogao da posvedoči jer se nije pojavljivala u javnosti.

Pročitajte: Kad ti je otac umetnik, ne očekuj ništa manje! Sin Anje Alač i Andreja Josifovskog dobio najneobičniji poklon, mama posebno oduševljena

Da li zbog promene u izgledu ili pak zato što kod kuće umesto jednog nestaška sada ima dva, ćerka Vesne Čipčić odlućila je da porodiljsko bolovanje malo produži i posveti se svojim naslednicima.

 

 

Tek nedavno, nakon dolaska na svet mezimice Anđele mlada glumica pojavila se u javnosti, što je naravno zabeleženo fotografijom.

Ona je, naime, u svojstvu podrške prisustvovala Beogradskom maratonu.

Njen suprug Andrej Josifovski, umetnik koji se na Instagramu potpisuje sa Pijanista, učestvovao je u trci a na cilju su ga čekale njegove dve lepotice.

Instagram

 

Zabeleženi trenutak posvedočio je tome kako Anja Alač nakon porođaja, drugog po redu, izgleda.

Crna haljina ravnog kroja istakla je Anjine vitke noge, što govori u prilog tome da se ona lagano ponovo vraća u staru formu.

Pročitajte: Brat i sestra se već obožavaju! Anja Alač objavila prve fotografije ćerke Anđele, svi oduševljeno gledaju (FOTO)

Osmeh na njenom licu takođe je još uvek tu, u rukama bogatstvo, pa šta čovek može više poželeti.

instagram/anjaalac

 

 

- Na cilju kao i uvek - napisao je Anjin izabranik ispod svog posta koji je ona repostovala.

 

Komentari (0)

Loading