Celebrity News

Milana Štrljića osudili zbog onoga što je rekao o ćerki, a malo ko zna da je ova lepotica majka Ive Štrljić

Majka Ive štrljić je balerina

Milana Štrljića osudili zbog onoga što je rekao o ćerki, a malo ko zna da je ova lepotica majka Ive Štrljić

Youtube printscren, Antonio Ahel/ATAImages

Roditelji Ive Štrljić razveli su dok je bila tinejdžerka. Otac joj je Milan Štrljić, a majka Ive Štrljić je balerina.

Iva je krenula očevim stopama, ali je glumački put krčila sasvim sama. O odnosu sa ocem Iva govori retko, ali nije krila da joj je razvod roditelja teško pao. Naime, Milan je početkom devedesetih napustio je Beograd i otišao u Hrvatsku, gde je nastavio karijeru.

Pročitajte: Ocu Milanu srce bi stalo da je sada vidi - Iva Štrljić blista u venčanici, svi joj čestitaju (FOTO)

‒ Mama ostaje da živi ovde, tata odlazi da živi tamo, a vi sa vaših 15 godina treba da odlučite da li ćete izabrati nju ili njega. To je strašna situacija. Ja sam znala da ću, šta god da odlučim, ceo život biti kriva. I to je istina. Osećaj krivice čitavog života sam nosila sa sobom ‒ ispričala je glumica.

Posebno je podvukla da je sa ocem bliska, iako žive u različitim državam.

‒ Naravno da smo bliski, i to mi mnogo znači. Kad nekog volite, daljina vam baš ništa ne može.

S druge strane, Milan smatra da joj njegovi saveti nisu ni potrebni, jer dobro poznaje glumački zanat.

Ona se već dvadeset godina bavi glumom i bori se. To je sudbina i tako je moralo biti. Jednostavno, deci ne možete da birate zanimanje. Nisam joj baš velika podrška jer živi u drugoj državi. Mislim da joj i ne trebaju moji saveti nešto posebno jer dobro zna posao kojim se bavi. Previše smo udaljeni jedno od drugog, a ja ne mogu glavu da dignem - rekao je Milan i dodao da sa naslednicom nikada ne bi stao pred kamere ili igrao u pozorištu.

Majka Ive Štrljić karijeru je izgradila kao balerina Pozorišta na Terazijama, a 2021. godine dobila je prestižno priznanje za predani rad.

 Obaveštavamo kolege da je naša koleginica Slavica Štrljić, solista baleta Pozorišta na Terazijama i dugogodišnji sekretar Udruženja baletskih umetnika Srbije, ovogodišnja dobitnica priznanja „Zlatna značka“ koja se dodeljuje za dugogodišnji doprinos razvijanju kulturnih delatnosti, za nesebičan, predan i dugotrajan rad, kao i stvaralački doprinos u širenju kulture naroda i narodnosti Republike Srbije ‒ pisalo je u zvaničnom saopštenju Udruženja baletskih umetnika.

Iva je za HELLO! jednom prilikom priznala da nikada nije maštala da postane balerina i dodala:

‒ Od mame sam naučila da žena ne sme da ima „šlampav”, nego „utegnut” stav, jer je to damski. I toga se držim.

Komentari (0)

Loading