Celebrity News

Nataša Ninković pokazala suvi luksuz u kom uživa sa suprugom (FOTO)

Nataša Ninković Prvi maj provodi na luksuznoj destinaciji

Nataša Ninković pokazala suvi luksuz u kom uživa sa suprugom (FOTO)

ATAImages/Antonio Ahel

Glumica ne krije koliko joj je važno da prostor u kome boravi bude besprekoran, pa ne čudi što Nataša Ninković Prvi maj provodi na luksuznoj destinaciji.

Pročitajte: Prve slike porodičnog zimovanja Nataše Ninković - Za njenim sinovima sve devojke se okreću, ali i za mužem

Praznici su idealno vreme za sve da se opuste. Predahnu od poslovnih obaveza i napune baterije za nove radne pobede.

Nataša Ninković je Prvi maj rešila da provede daleko od gradske vreve. Glumica je spakovala kofere i otišla na more, a u kakvom raju uživa pokazala je na Instagramu.

instagram/Natasa Ninkovic

 

 

Savršen pogled sa terese Nataši i te kako prija da se odmori od brojnih glumačkih angažmana. Inače, Nataša se nedavno sa suprugom preselila u centar grada.

-  Tačno je da smo se preselili u centar grada, ali to je bila dugogodišnja odluka i plan koji je sad sproveden u delo. Deca su porasla, otišla u inostranstvo da studiraju i vreme je za promene - rekla je i otkrila da se uređenjem novog doma bavila sama.

- Mnogo mi je važan prostor u kome živim jer dosta vremena provodim u kući. Ceo enterijer, sa svim detaljima i energija samog prostora, kao i njegov miris.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- To je mesto odakle odlazim u svakodnevicu i kome se trčeći vraćam. Stilovi i trendovi se menjaju, ja ih pratim, ali uzimam samo ono što osećam kao svoje ili naše. Bez obzira na ukus, ono što prostor mora imati to je lični pečat. 

Komentari (0)

Loading