Celebrity News

Prve slike porodičnog zimovanja Nataše Ninković: Za njenim sinovima sve devojke se okreću, ali i za mužem

Porodični odmor Nataše Ninković je počeo

Prve slike porodičnog zimovanja Nataše Ninković: Za njenim sinovima sve devojke se okreću, ali i za mužem

instagram/Natasa Ninkovic

Porodični odmor Nataše Ninković iz godine u godinu sve više privlači pažnju medija i javnosti, a sve zbog činjenice da glumičini naslednici još uvek najviše vole da svoje slobodne dane provode sa njom i suprugom Nenadom Šarencem.

Svima je već poznato da su Matija i Luka odlučili da studiraju u inostranstvu, zbog čega su najveći deo godine oni udaljeni od roditelja.

Pročitajte: Ovako izgleda dnevni boravak milionera - Nataša Ninković konačno pokazala novu nekretninu u centru grada (FOTO)

S obzirom na to da su izrazito vezani, kada god ugrabe malo vremena za sebe oni vole da doputuju u Srbiju ili da sa ocem i majkom otputuju na neku predivnu destinaciju.

 

 

Porodični odmor Nataše Ninković proteklog leta, kada su ona, suprug i sinovi vreme provodili na jahti posebno je zaintrigirao javnost, a glumica je posle za magazin Story izjavila da je bila presrećna što su, uprkos godinama i bogatom društvenom životu, poželeli da još jedan raspust provedu sa njom.

„Velika je to privilegija i čast bila”, kazala je dramska umetnica, svesna da deca u određenim godinama jedva čekaju da odlepršaju iz porodičnog gnezda, što je i ona sama svojevremeno učinila kada je došla u Beograd na studije.

instagram/natasaninkovic

 

Upravo iz tog razloga nije ni pomišljala da će odmor učetvoro postati tradicija u njenom domu.

Matija i Luka evidentno su shvatili šta njihovu majku najviše raduje te su odlučili da i ove godine slobodno vreme provedu kraj nje i to ovoga puta na skijanju.

Pročitajte: Pričalo se da su posećivali bračnog terapeuta i da su sada super, a ovo je prava istina o braku Nataše i Šarenca (FOTO)

Divna porodica zaputila se u Italiju na Alpe, gde uživaju kako u društvu jedni drugih, tako i u sportskim aktivnostima.

instagram/natasaninkovic

 

Spekuliše se da Italijanke ne mogu da odole šarmu blizanaca te da stalno obleću oko njih, dok glumica ne krije da bi volela da obojica pronađu srodnu dušu i skrase se, kao što su to učinili ona i njihov otac.

 

Komentari (0)

Loading