Celebrity News

Komšije razvezale jezik pa otkrile kako se zaista Ivan i Jelena ponašaju iza zatvorenih vrata: On stalno žuri, a ona...

Komšije Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević konačno progovorile

Komšije razvezale jezik pa otkrile kako se zaista Ivan i Jelena ponašaju iza zatvorenih vrata: On stalno žuri, a ona...

Miloš Nadaždin

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević preselili su se pre nekog vremena u luksuzan dom u blizini Šumica. Kuća okružena dvorištem skrivena je od radoznalih pogleda, te bračni par sa svojom naslednicom Ninom uživa u intimi.

Ipak, komšije Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević otkrile su kako se bračni par zaista ponaša kada nije pod budnim okom javnosti.

Pročitajte: Suze na Beogradskom proleću - Jelena Tomašević nije mogla da sakrije emocije, prizor iz publike je razoružao (FOTO)

- Viđamo ih, kako ne, oboje osmehom ozare ulicu. Nikada se nisu javili a da se nisu nasmejali. Oboje imaju tako divan i širok osmeh, a ćerka im je vaspitano dete. Viđamo ih i kada šetaju zajedno, često uveče se upute u kratku šetnjicu, naročito kada je lepo vreme - kaže za "Blic" komšija bračnog para.

- Noge me bole, pa ne šetam često, ali sedim na terasi pa sve gledam. Ivan stalno negde žuri, kako i ne bi koliko radi, glumi, peva, za sve ga Bog dao. Jelena je nekako mirnija, ona lagano i stameno sve. Nogu pred nogu i sve stigne. Cene ih ljudi ovde, drago nam je što su nam u komšiluku oni, a ne neki umišljeni sa javne scene. Ne glume zvezde i ne bahate se kao pojedini koji žive u ulici niže - bio je kratak i jasan drugi sused.

Ata Images/Antonio Ahel

 

Komšije Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević za njih su imali samo reči hvale.

- Čujemo ih čim grane sunce, uživaju u dvorištu. Jelena često čita knjige tu, ili Ivan i ona sa ćerkom uče. Deluju kao skladna porodica puna ljubavi - zaključuje jedna komšinica.

Komentari (0)

Loading