Celebrity News

I Jelena i Ivan obeležavaju Nikoljdan: Glumac odneo kolač u crkvu, svi oduševljeni umećem domaćice (FOTO)

Slava Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević obeležava se u miru i blagostanju

I Jelena i Ivan obeležavaju Nikoljdan: Glumac odneo kolač u crkvu, svi oduševljeni umećem domaćice (FOTO)

Boško Karanović

Slava Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević razlog je zbog kog je pevačica prvi put javno istakla svoje kulinarske sposobnosti.

Pročitajte: Posle toliko godina Jeleni Tomašević se otvarila najveća želja - Ivan i ćerka su uz nju, porodica slavi (FOTO)

Naime, kao domaćin i nosilac porodičnog imena i slave, a u ime sveca zaštitnika, Bosiljčić je rano jutros u crkvu poneo žito, sveću, vino i predivno dekorisan slavski kolač koji je, po svemu sudeći, umesila njegova supruga.

Instagram/Miloš Nadaždin

 

Da je prelep, svi su primetili, a Jelena je ponosno uslikala kako izgleda izbliza.

„Srećna slava svima koji danas slave i mojim Bosiljčićima“, napisala je pop zvezda, koja po svoj prilici sa suprugom i ćerkom Ninom u svom domu na Voždovcu danas dočekuje goste.

Instagram/Miloš Nadaždin

 

Godinama su skladni supružnici na Svetog Nikolu odlazili u Ivanovo rodno Užice, gde su sa njegovim roditeljima proslavljali, ali, ako je suditi po slikama nastalim u Beogradu, čini se da su slavu preuzeli, te da  Nikoljdan sad obeležavaju sami.

Instagram

 

Slava Ivana Bosiljčića i Jelene Tomašević, tačnije njena priprema i nastojanje da se ispoštuju svi običaji, očigledno je lagan zadatak za glumca i pevačicu, koji su sve običaje prigrlili, redovno odlaze na liturgije, na pričest i tome uče mezimicu.

Pročitajte: Kao omađijan: Ivan Bosiljčić slepo sluša samo OVU ŽENU - Jelena tu više ništa ne može (FOTO)

Svi se pitaju šta će se još osim žita i slavskog kolača naći na trpezi umetničkog para, a ako je suditi po lepoti kolača, veruje se da će Jelena i sa slanišima i slatkišima prevazići sebe.

Instagram

 

 

 

Komentari (0)

Loading