Celebrity News

Ostavio je kada im je ćerka imala samo dva meseca: Ovako danas izgleda drugi muž Ruške Jakić, čovek koji je slomio

Drugi muž Ruške Jakić i otac njene ćerke Ane

Ostavio je kada im je ćerka imala samo dva meseca: Ovako danas izgleda drugi muž Ruške Jakić, čovek koji je slomio

Ata Images

Tv lice Ruška Jakić važila je za jednu od najlepših vremena, a upravo zbog te lepote njenu pojavu pratile su brojne intrige i turbulencije.

Upravo i njen ljubavni život bio je pun uspona i padova. Udavala se tri puta, a drugi muž Ruške Jakić u njenom životu ostavio je posebni trag.

Pročitajte: "Zar se tada koristio fotoaparat"? Surove šale stigle na račun Ruške Jakić, a sve zbog fotke s njenog davnog venčanja - Evo kako je izgledala

Iako svog prvog supruga, Dejana Đurovića, predstavlja kao najveću ljubav svog života, Ruška ne krije da je njen drugi muž, otac njene ćerke Ane, takođe obeležio njen život.

- Ništa mi nije bilo važno osim ljubavi, onog trenutka kada bi ljubav prestala rastajali bi se. Tako je bilo sa Dejanom, ali i ocem moje ćerke Ane, mojim drugim suprugom - čuvenim arhitektom Laletom Nadeždićem. Sa njim sam bila dve godine, razveli smo se kad je Ana imala samo dva meseca - pričala je Jakićeva za domaće medije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

Njegov odlazak najveći je trag ostavio na život njene ćerke Ane, a prazninu je obeležio njen treći suprug:

- Sa trećim suprugom sam 13 godina bila u braku. To je bio Voja Mulina, bubnjar iz Škulinog orkestra. Voleo me je beskrajno i bio je bezgranično ljubomoran. Kada je moja Ana imala tri-četiri godine, bio je tad sa njom u parku i ona ga je pitala da li može da ga zove tata. Razvela sam se kad me prevario, dala sam mu 24 sata da izađe iz moje kuće, iz mog srca je već izašao.

 

Komentari (0)

Loading