Celebrity News

"Zar se tada koristio fotoaparat"? Surove šale stigle na račun Ruške Jakić, a sve zbog fotke s njenog davnog venčanja: Evo kako je izgledala

Autor: | 18/11/2022

Venčanje Ruške Jakić izazvalo je komentare

"Zar se tada koristio fotoaparat"? Surove šale stigle na račun Ruške Jakić, a sve zbog fotke s njenog davnog venčanja: Evo kako je izgledala

Tri braka su iza poznate voditeljke Ruške Jakić, a dok se nedavno spekulisalo da bi mogla da stupi i u četvrti, u javnosti se pojavila retka fotografija sa jednog od njenih venčanja. Prizor koji intrigira mnoge, a komentari su brzo počeli da pristižu. Venčanje Ruške Jakić sa njenim drugim mužem Laletom Nadeždićem ovekovečeno je fotografijom koja ovih dana obilazi društvene mreže i koja podseća na trenutke u kojima je Ruška okružena svedocima izgovarala "da" čoveku s kojim je kasnije dobila svoju ćerku jedinicu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

- Ništa mi nije bilo važno osim ljubavi, onog trenutka kada bi ljubav prestala rastajali bi se. Tako je bilo sa Dejanom, ali i ocem moje ćerke Ane, mojim drugim suprugom - čuvenim arhitektom Laletom Nadeždićem. Sa njim sam bila dve godine, razveli smo se kad je Ana imala samo dva meseca - pričala je Jakićeva za domaće medije, a venčanje Ruške Jakić sa ovim arhitektom ipak joj je ostalo u lepom sećanju.

Pročitajte: Majka Ruške Jakić bila je prava dama: Pogledajte kako je izgledala žena koja je donela na svet fantastičnu Rušku (FOTO)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

Iako je to venčanje Ruške Jakić voditeljka lepo upamtila, žali što je neke odluke donela pogrešno. Posle drugog razvoda, naime, Ruška je na sebe preuzela ulogu i oca i majke i svojoj Ani trudila se da pruži nezaboravno detinjstvo.

- Tu sam najviše pogrešila, htela sam da budem i otac i majka. Ne treba davati više nego što drugi mogu da prime, na kraju uvek ostaneš sam. Radila sam i odgajala ćerku, majka mi je tada mnogo pomogla oko nje, ona mi je najvažnija bila - rekla je Ruška.

Komentari (0)

Loading