Celebrity News

Muškarac treba ženi da kupi kola, kuću i nakit: Jelena Karleuša otkrila gde je uložila svoje milione

Zarada Jelene Kalreuše je tajna

Muškarac treba ženi da kupi kola, kuću i nakit: Jelena Karleuša otkrila gde je uložila svoje milione

Instagram/karleusastar

Karijera joj traje pune tri decenije, ali zarada Jelene Karleuše nije poznata javnosti. Kako kaže, stekla je milione koje je uložila u svoju karijeru.

Pročitajte: Izlazak iz medijske ilegale - Karleušin muž godinama sa ovom prelepom plavušom (FOTO)

– Kuća na moru? Ne, nemam ja to. Pomislila sam sad na ovu aktuelnu situaciju razvoda. Pa htedoh reći dobro sam se udala, ali stvarno moram da kažem da iskreno ne znam ko je to rekao. Je l’ Melina Džinović to rekla, to sad skoro, da muškarac treba, ja na primer, sebi nikad nisam kupila auto, smatram da žensko sebi ne treba da kupi auto.

Smatram da muško ženi treba da kupi auto, jer da sam čekala da kupim sebi auto, nikad ga ne bih kupila jer bih spucala sve na krpe. Jer, kad mene pitaš koji je auto, ja kažem crni ili beli ili koji je kakav auto ja kažem lep i da je unutra crna koža ili bež ili da ima otvoren ili zatvoren krov. Tako gledam, nemam osećaj za to.


- Tako da mislim da muškarac ženi treba da kupi auto. Stvarno je bez veze da žensko kupuje auto i mislim da muškarac u porodici, u jednom braku, u jednoj vezi treba da bude taj koji je dovoljno sposoban da svojoj porodici pruži krov nad glavom, nekretninu.

Antonio Ahel/ATAImages

 

 

Kakav je to muškarac, ako sam u svakom smislu dominantnija i uspešnija i zarađujem više od njega. Onda ja njega bukvalno gasim i ubijam tu njegovu muškost u njemu. Tako da sam uvek puštala muškarcu da bude muškarac. Da kupuje kuće, stanove, nekretnine, automobile a ja sam pevala.


- Tu dolazimo do onoga što se zove jadac. Muškarac treba da kupi nekretnine, kola, nakit. Isto mislim da muškarac ženi treba da kupuje nakit, ali je jako bitno da žena ima svoj novčanik i da zarađuje jako dobro, u stvari da je vrlo sposobna da zaradi svoj novac.

Ja sam zaradila milione i te milione uložila u svoju karijeru i u svoju publiku. Moram da kažem da nikada nisam bila neko ko je mužu tražio.

Pitao da li hoćeš nešto da mi kupiš, kao žena, molim te kupi mi tašnicu ili molim te kupi mi kaput ili čizme. Sve što sam želela u životu, nisam pitala drugog za dozvolu ili molila nekog da mi nešto kupi, sve što imam od te vrste sam kupila sama sebi – zaključila je Karleuša koja je ponovo ostala bez Instagram naloga.

Komentari (0)

Loading