Celebrity News

Ispovest Jelene Vučković šokirala javnost! Zbog onoga što je rekla o majci svi zanemeli: Sram bilo Gocu Božinovsku!

Ćerka Goce Božinovske u medijima posle dugo vremena

Ispovest Jelene Vučković šokirala javnost! Zbog onoga što je rekla o majci svi zanemeli: Sram bilo Gocu Božinovsku!

Anronio Ahel Ata

Ćerka Goce Božinovske i kompozitora Radeta Vučkovića Jelena Vučković odrasla je u selu nadomak Kraljeva. Odgajila ju je baka koju, kako kaže, smatra majkom.

- Baka mi mnogo nedostaje, ona je mene od tri meseca podigla, nisam živela sa svojim roditeljima, od 15. godine sam se preselila u Beograd.

Pročitajte: Goca Božinovska u strahu za sina - Baca stvari, bežim iz kuće

- Teško mi je da pričam o njoj, ona mi je bila sve. Kad je ona umrla, u meni je nestalo sve. Napravila je od mene čoveka. Ko zna šta bi bilo sa mnom, ona je bila jedina u mom životu. Naravno, bili su i mama i tata tu, ali mama je bila mnogo mlada, putovala je u to vreme, ja joj ne zameram - rekla je Jelena koja ne krije koliko je patila zbog toga.


- To je ostavilo veliki trag, ali kako godine prolaze, kako sam ja i starija, imam svoj život, svoju porodicu, dom, izgradila sam neku svoju ličnost. Oprostila ljudima. Neke stvari duboko u sebi čuvam.

Ipak, kako kaže, teško detinjstvo ju je oblikovalo u ličnost kakva je danas.

- Teško detinjstvo me je naučilo tome da mogu da prepoznam kad je nešto dobro i kad je nešto loše, imam to u sebi. Vremenom sam ojačala. Slaba sam na malu decu, jer sam ja tako odrastala, tako me baka učila, uvek prepoznam tu neku napuštenu, tužnu decu, uvek pomognem. Vidim tu malu mene, koja je imala dosta i loših trenutaka i lepih sa bakom. Ali imala sam ja dosta traumatičnih iskustava, mogu roman da napišem.

ATA Images

 

 

Jelena je prošla kroz niz teških situacija, a najteži osećaj je onaj što nije imala zaštitu.

- Najbolnije mi je to što mi je jako nedostajala majka. Ja sam imala sreću što me je odgajila jedna divna žena, ona je u stvari moja majka. Teško mi je bilo i prihvatanje mojih roditelja. Čini mi se da me i danas ne razumeju. Roditelji su gradili svoje karijere, napravili svoje nove porodice. Baka mi je govorila: "Pogledaj gore u avion, tu je mama, sad će da ti baci bombone."

Majka me je posećivala, bila je deo mog života, ali ne toliko koliko mi je nedostajala. Kad su praznici, rođendani, kad su priredbe u školi - rekla je Jelena  u emisiji "Grand magazin" i dodala da je roditelji nikada nisu razumeli

Prema njenim rečima, roditelji ne razumeju šta joj je falilo u detinjstvu.

- Oni to ne mogu da razumeju. Znaš ono: "Ostavio sam te kod svog roditelja i ti si tu sigurna, šta ti je falilo, imali si tu sve", sad su tu neke dublje stvari koje ja, kad bih iznela, ne bi se dobro završilo.

Rozočarani u Gocu

Jelenina ispovest nikoga nije ostavila ravnodušnim, pa se ispod njene ispovesti nadovezuju komentari onih koji su razočarani u Gocu Božinovsku.

"Gocu treba da bude sramota, da ostavi malo dete", Žalosno, pored oba živa roditelja", "Baš sam gotivila onu Gordanu i slušam njene pesme... Ali posle ovoga za mene je pala na najvažnijem polju. Džaba joj karijera i pare...", "Kod Kraljeva je provela celo detinjstvo sve do Šijanove smrti (pametnom dosta). Gocu treba da bude sramota", "Napravili roditelji nove porodice i zaboravili da imaju zajedničko dete, sram ih bilo", samo su neki od komentara.

Bilo je dana kad mi je bila potrebna zaštita. Bilo je situacija, sada bih znala šta je bilo potrebno da uradim, ali kao dete nisam imala kome da se obratim. Imala sam strah, ako kažem za tu osobu da mi je nešto učinila. Nisu te situacije bile nimalo dobre - ispričala je pevačica pa kroz suze dodala:

- Osećala sam se odbačeno. Kako da se ne osetiš tako, i moja baka je bila nemoćna. Tu nije bilo muške ruke da se nekome požališ da ti pomogne, jedina me je ona i branila od svega.

Anronio Ahel Ata

 

 

Komentari (0)

Loading