Celebrity News

Seka nije mogla da ćuti, reagovala ne reči ćerke Goce Božinovske: Ovo je pretužno

Jelena Vučković prvi put o bolnim temama

Seka nije mogla da ćuti, reagovala ne reči ćerke Goce Božinovske: Ovo je pretužno

Youtube/Grand Magazin/BlicTV

Ćerka Goce Božinovske i kompozitora Radeta Vučkovića Jelena Vučković prvi put je govorila o svom detinjstvu i otkrila da ju je majka sa samo tri meseca ostavila kod bake u selu nadomak Kraljeva.

Pročitajte: Ispovest Jelene Vučković šokirala javnost! Zbog onoga što je rekla o majci svi zanemeli: Sram bilo Gocu Božinovsku!

- To je ostavilo veliki trag, ali kako godine prolaze, kako sam ja i starija, imam svoj život, svoju porodicu, dom, izgradila sam neku svoju ličnost. Oprostila ljudima. Neke stvari duboko u sebi čuvam - rekla je Jelena i istakla da joj je najviše nedostajala majka.

- Najbolnije mi je to što mi je jako nedostajala majka. Ja sam imala sreću što me je odgajila jedna divna žena, ona je u stvari moja majka. Teško mi je bilo i prihvatanje mojih roditelja. Čini mi se da me i danas ne razumeju. Roditelji su gradili svoje karijere, napravili svoje nove porodice - ispričala je na Grand televiziji Jelena, a mnogi su zbog njenih reči osudili Gocu Božinovsku.

Oglasila se i pevačica Seka Aleksić koju je Jelenina priča ganula

- Pretužno, Jelena, želim ti sve najbolje u životu - poručila je Seka, uz emotikon srca.

Instagram/Seka ALeksić

 

 

Komentari (1)

Loading
Zoka

11:05 12.05.2024

Devojko ajde dosta nam je plakanja po televizijama kako te nije sramota majka ti je sve pružila i ne blati je više.Ti bi da snimiš nešto pa udaraš na patetiku nema tu pravih emocija.