Celebrity News

Gledala je nasilje, srce joj se raspada: Goca Božinovska odgovorila na optužbe ćerke Jelene da ju je napustila

Goca Božinovska i Jelene Vučković jedno vreme nisu komunicirale

Gledala je nasilje, srce joj se raspada:  Goca Božinovska odgovorila na optužbe ćerke Jelene da ju je napustila

ATA Images

Ćerka Goce Božinovske i kompozitora Radeta Vučkovića Jelena Vučković odrasla je u selu nadomak Kraljeva. Odgajila ju je baka koju, kako kaže, smatra majkom.

- Baka mi mnogo nedostaje, ona je mene od tri meseca podigla, nisam živela sa svojim roditeljima, od 15. godine sam se preselila u Beograd.

Pročitajte: Goca Božinovska u strahu za sina - Baca stvari, bežim iz kuće

 

Jelena je prošla kroz niz teških situacija, a najteži osećaj je onaj što nije imala zaštitu.

- Najbolnije mi je to što mi je jako nedostajala majka. Ja sam imala sreću što me je odgajila jedna divna žena, ona je u stvari moja majka. Teško mi je bilo i prihvatanje mojih roditelja. Čini mi se da me i danas ne razumeju. Roditelji su gradili svoje karijere, napravili svoje nove porodice. Baka mi je govorila: "Pogledaj gore u avion, tu je mama, sad će da ti baci bombone."

Majka me je posećivala, bila je deo mog života, ali ne toliko koliko mi je nedostajala. Kad su praznici, rođendani, kad su priredbe u školi - rekla je Jelena  u emisiji "Grand magazin" i dodala da je roditelji nikada nisu razumeli.

Prema njenim rečima, roditelji ne razumeju šta joj je falilo u detinjstvu.

- Oni to ne mogu da razumeju. Znaš ono: "Ostavio sam te kod svog roditelja i ti si tu sigurna, šta ti je falilo, imali si tu sve", sad su tu neke dublje stvari koje ja kad bih iznela ne bi se dobro završilo.- rekla je za Grand Jelene u svojoj ispovesti koja je naišla na brojne reakcije. Mahom, osude za Gocu Božinovsku koja je morala da se oglasi.

- Istina je da sam ja osnovala porodicu, ali ona je po tri meseca bila sa nama. Šijan i ja smo išli kod nje na ekskurziju, pravili joj iznenađenja... Bila je jako vezana za Zorana. Nismo imale nikakav problem - rekla je Goca  za "Blic", a  potom otkrila da je Jelena u detinjstvu prisustvovala nasilju koje je njen deda vršio nad babom.

Anronio Ahel Ata

 

 

 - Uvek sam to skriveno govorila, otac je otac... Moj otac je bio najbolji čovek na svetu, ali voleo je da popije, pa je maltretirao baku. Ona je gledala to nasilje, a vezana je za baku. Kad god bi deda popio, baka je nju uzimala u krilo i sklanjala.

Kada je baki bila godišnjica. Srce joj se raspada za bakom. Ona je umrla sa 90 godina, ali Jelena sve misli da bi baka duže živela da je deda nije maltretirao - objasnila nam je Goca.

Komentari (0)

Loading