Celebrity News

Bazen i prelepa kuća: Ovo je privatni raj Kristine Radenković na Fruškoj gori (FOTO)

Imanje Kristine Radenković stvoreno za uživanje

Bazen i prelepa kuća: Ovo je privatni raj Kristine Radenković na Fruškoj gori (FOTO)

Nikola Ristić

Imanje Kristine Radenković u Vojvodini, okruženo netaknutom prirodom, pravi je raj na zemlji. Zato, kad nije pred kamerama, voditeljka kreće put vojvođanskog nacionalnog parka, gde odmara i telo i dušu.

Nikola Ristić

 

Prelepa kuća, koju je svojevremeno izgradila njena majka Snježana, nalazi se u Popovici, vikend-naselju na obroncima Fruške gore.

Pročitajte: Zavirite u dom Kristine Radenković - Ovde voditeljka uživa sa porodicom, a jedan detalj je VELIČANSTVEN (FOTO)

Iako je u mlađim danima često isticala da je tipična urbana devojka, od kada je dobila decu, Kristina Radenković promenila je prioritete. Osim supruga Nikole, ćerke Tare i sina Rogana, uz Kristinu su često i prijatelji, koji rado dolaze u goste i na mini-odmor.

Imanje Kristine Radenković odiše luksuzom, a čitav ambijent nalikuje na idilične scene iz nekog romantičnog holivudskog filma.

Kuća je okružena visokim rastinjem, prostrano dvorište ispunjeno je zelenilom i cvećem, a sa trema se vidi pola Vojvodine.

Instagram

 

Tu je i bazen koji u toplim letnjim danima pruža poseban užitak.

Instagram

 

 

 

Posebno zanimljiv detalj je malo jezero, koje je toliko lepo da deluje nestvarno.

 

 

Inače, popularna voditeljka ovih dana je u Malmeu, kao deo evrovizijske delegacije koja je u pratnji naše predstavnice Teye Dore.

Komentari (0)

Loading