Celebrity News

Nežno, romantično, elegantno: Besprekoran stil Tamare Vučić o kojem se priča danima

Tamara Vučić oduševila stajlingom

Nežno, romantično, elegantno: Besprekoran stil Tamare Vučić o kojem se priča danima

Elvis Barukčić/Profimedia

Tamara Vučić oduševila stajlingom

U Beogradu, drugi dan zaredom, boravi kineski predsednik Si Đinping koji je doputovao sa suprugom Pang Lijuen. Dočekao ih je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uz koga je bila prva dama Tamara Vučić.

Dimitrije Goll/Profimedia

 

“Neizmerna čast i posebno zadovoljstvo da posle osam godina ugostimo predsednika Kine Si Đinpinga i njegovu suprugu Pang Lijuen. Poseta je još jedna potvrda čeličnog prijateljstva dve zemlje”, poručila je Tamara Vučić sa zvanične Instagram stranice.

Pročitajte: Kroj i dezen ostavljaju bez daha - Tamara Vučić ponela smelo odelo, sve oči uprte u nju (FOTO)

Kao i prilikom svakog zvaničnog pojavljivanja, Tamara Vučić oduševila je stajlingom koji je odisao elegancijom i otmenošću.

Za svečani doček kineske delegacije na beogadskom aerodromu “Nikola Tesla” prva dama Srbije izabrala je kreaciju Roksande Ilinčić, čiji rad je izuzetno cenjen u svetu. Reč je o haljini klasičnog, romantičnog kroja, u pastelnoj nijansi roze boje.

Dimitrije Goll/Profimedia

 

Tamara Vučić je na visini modnog zadatka ostala i drugog dana posete kineske delegacije.

Svečana ceremonija u čast predsednika Kine tradicionalno je upriličena ispred Palate Srbije. Tom prilikom gospođa Vučić se pojavila u haljini, koju potpisuje dizajner Aleksandar Zabunović.

Elvis Barukčić/Profimedia

 

Haljina je izrađena od svile u nežnim tonovima sa motivom orhideje koja je, kako ističu modni portali, simbol ženske energije, procvata i obnavljanja.

U kineskoj kulturi orhideja je često simbolizovala eleganciju, sklad i lepotu. Smatra se cvetom plemenitosti i plemenitih osobina, poput dostojanstva, poštovanja i umetnosti.

Komentari (0)

Loading