Celebrity News

Čekala je da prođe Đurđevdan, ali čim se sve završilo Olivera Gudelj iznela mišljenje o Anastasiji (FOTO)

Svekrva Anastasije Ražnatović oglasila se posle dužeg vremena

Čekala je da prođe Đurđevdan, ali čim se sve završilo Olivera Gudelj iznela mišljenje o Anastasiji (FOTO)

Instagram/nemanjagudelj

Svekrva Anastasije Ražnatović poslednjih nekoliko dana bila je fokusirana na pripremu prvo uskršnje trpeze, a potom i porodične slave Đurđevdana.

Za to vreme ona se nije oglašavala putem Instagrama, očigledno usmerena na to da sve protekne u najboljem raspoloženju, sa bogatom trpezom i u skladu sa tradicijom.

Istini za volju, a ako je suditi po objavama Cecine naslednice na dan slave, čini se da je porodica Gudelj pomalo izmenila običaje, te je na dan svog sveca umesto klasičnog ručka ili večere priredila zabavu pored bazena.

Pročitajte: Kriza u braku je neminovnost - Evo kakva sudbina čeka Anastasiju i Nemanju Gudelja

Niko ne može sa sigurnošću da tvrdi da domaćin i domaćica sa sinovima, ćerkom i snajom nisu prethodno obavili sve što treba, jer je sto sa slavskim kolačem, žitom i svećom svakako bio tu.

Specifično je ipak bilo to što su svekar i svekrva Anastasije Ražnatović angažovali bend koji je preferirao špansku muziku, onu koju njihove brojne zvanice vole.

instagram/oliveragudelj

 

Muzika se, naravno, dopala i Anastasiji koja je u braon-ljubičastoj haljini sve vreme igrala. Družila se sa suprugovim prijateljima, zaovom Vanjom, a po svemu sudeći i svekrvom Oliverom sa kojom, navodno, jedno vreme nije bila u dobrim odnosima.

Zapravo domaći mediji prvo su spekulisali da se svekrva i snaja ne vole, a nakon Nemanjinog pričešća nagađalo se da su zakopale ratne sekire.

instagram/oliveragudelj

 

Dokaza za to nije bilo sve dok kolaž fotografija dva dana nakon Đurđevdana nije osvanuo na Instagram profilu Olivere Gudelj.

Pročitajte: Nismo više u kontaktu! Lidija konačno progovorila o Ceci, Željku i svemu što je učinila za Anastasiju

Svekrva Anastasije Ražnatović čekala je da se utisci slegnu, a onda je podelila neke od najlepših fotografija u kolažu.

instagram/oliveragudelj

 

Na svakoj od njih bila je niko drugi do mlada pevačica, što je po mišljenju javnosti jasan znak da je do pomirenja došlo, i ne samo to, već da svekrva izuzetno ceni i voli snaju kada je od toliko fotografija odabrala da objavi baš sve na kojima je ona.

instagram/oliveragudelj

 

 

Komentari (0)

Loading