Celebrity News

Kriza u braku je neminovnost: Evo kakva sudbina čeka Anastasiju i Nemanju Gudelja

Kriza u braku Anastasije i Gudelja po natalnoj karti preti da bude vrlo ozbiljna

Kriza u braku je neminovnost: Evo kakva sudbina čeka Anastasiju i Nemanju Gudelja

Ata Images/Antonio Ahel

Kriza u braku Anastasije i Gudelja, po pisanju domaćih medija, već se dogodila, ali nakon toga pevačica i fudbaler ojačali su svoj odnos.

Novinari su, navodno, u Anastasijinoj svekrvi Oliveri Gudelj videli glavnog krivca.

Spekulisalo se više od godinu i po dana da Nemanjina majka nije saglasna da se fudbaler oženi pevačicom, čak i pošto je ostala u drugom stanju.

Pročitajte: Baš ih je poterao maler! Anastasija i Nemanja Gudelj skrhani - Ponovo se desilo ono ČEGA SU SE PRIBOJAVALI (FOTO)

Gubitak bebe, po svoj prilici, porodicu je ujedinio te se sada sve strane slažu da treba zakopati ratne sekire, osim Cece očigledno, koja ne želi da zaboravi.

Ona odbija da se pojavi 6. maja na slavi Gudelja u Sevilji, gde će Anastasija prvi put biti predstavljena kao snaja porodice, što jasno ukazuje na njen odnos sa prijateljima.

Instagram/raznatovicanastasija

 

Budući da je intervjua porodica Ražnatović i Gudelj jako malo, te da se čak i kada progovore, stalno okoliša, sve navedeno a vezano za odnos Tase i Nemanje satkano je na nagađanjima.

Upravo iz tog razloga nas nije mrzelo da napravimo kratak pregled uporednog horoskopa mladog bračnog para i vidmo šta ih to ubuduće čeka.

Kriza u braku Anastasije i Gudelja, po portalu Astroputnik.com, sledi krajem leta. Tada će se, navodno, izroditi potencijalne mogućnosti za raspravu, pa čak i trajno narušavanje odnosa.

Nemanju kao pripadnika horoskopskog znaka Škorpija očekuje sledeće:

Tokom maja ne bi trebalo da ide u pravcu novih sukoba, jer bi to moglo biti prilično intenzivno i burno, a definitivno je bespotrebno. Savetuje mu se da se pažljivije posveti partneru, više razgovara sa njim i pronađe nove modele za narednu fazu odnosa.

Instagram / raznatovicanastasija

 

Tokom letnjih meseci dolazi do stabilizacije, biće više kretanja, okupljanja, putovanja. Postoji dovoljno resursa da se radi na odnosu i unapredi se, u skladu sa obostranim potrebama i očekivanjima. Predlaže mu se da uloži makar minimum napora i stvari će krenuti nabolje.

Tokom septembra odnos između Nemanje i Anastasije bi se mogao opisati kao vruće-hladno kombinacija, kao tanka linija između ljubavi i mržnje. 

Pročitajte: Nismo više u kontaktu! Lidija konačno progovorila o Ceci, Željku i svemu što je učinila za Anastasiju

Kod Anastasije, koja je Blizanac u horoskopu, situacija je slična, zbog čega se i veruje u verodostojnost ovih prognoza: 

Katarina Drajic / ATAImages

 

Sa partnerom joj je moguć sukob oko novca, ali će biti brzo rešen. Predlaže joj se da forsira otvoren odnos sa Nemanjom, da ga dobro sluša i izađe u susret njegovim potrebama, jer će biti tenzije ako se više ne potrudi.

U junu i julu akcenat je opet na porodičnim odnosima. Trebalo bi da se Tasa posveti sitnim domaćinskim poslovima da bi sve došlo u ravnotežu. Uprkos trudu, avgust donosi strašne promene raspoloženja, što maksimalno utiče na partnerske odnose. Može doći do nesuglasica koje mogu trajnije narušiti odnos.

Instagram @nemanjagudelj

 

Septembar je pozitivan mesec i za Tasu i za Nemanju, ako preguraju krizu, emotivno bi trebalo da budu zadovoljni. Uspeće u svim planiranim stvarima.

Poslednja tri meseca su dobra i donose poboljšanje odnosa, predstoji im dosta lepih trenutaka ispunjenih događajima koji su u skladu i sa zajedničkim potrebama. Ulazi se u period brzih dešavanja na svim poljima pa se to odražava i na komunikaciju sa partnerom. 

Komentari (0)

Loading