Celebrity News

Nevena se zbog ljubavi preselila u Zagreb, zemljotres je ostavio bez doma: Smestili smo se u 12 kvadrata

Nevena Vukes živi na relaciji Beograd-Zagreb

Nevena se zbog ljubavi preselila u Zagreb, zemljotres je ostavio bez doma: Smestili smo se u 12 kvadrata

Zvonimir Ćurić

Nevena Vukes živi na relaciji Beograd-Zagreb

Glumica Nevena Vukes publiku je od prvog dana očarala nežnom pojavom, pa je išla iz uloge u ulogu. Gledali smo je u serijama Cvat lipe na Balkanu, Vojna akademija, Prvaci sveta... Igrala je i u hrvatskim telenovelama.

Zvonimir Ćurić

 

Pre šest godina udala se za pop pevača Marka Vukesa i preselila u Hrvatsku. A onda je polako pala u zaborav.

Pročitajte: Bogu hvala stigao je - Nevena Vukes podelila predivne vesti, a o njenom potezu nakon toga će se pričati

- Pozivi za nove poslove su se sve više i više smanjivali, da bi poslednjih godina prestali. Zašto je tako, pitanje je za producente, ne za mene. Prošla sam jednu tešku fazu pokušavajući da razumem novo stanje stvari, tim pre što sam se radovala raditi u svojoj zemlji – priznala je Nevena u ispovesti za HELLO!

Mlada glumica, uz supruga muzičara, i sama se sve više okreće toj branši. Krajem prošle godine objavila je singl “Dete, devojka, žena”. Ujedno, vodi školu glume za najmlađe, kao i putujući Teatar Vihor.

- Živim na relaciji Beograd-Zagreb. Nikada nisam razmišljala o tome koju kilometražu sam u međuvremenu prešla, ali sećam se da su mi jednom na tehničkom rekli da sam te godine zabeležila preko 30 000 kilometara. Pomislila sam, a gde su kilometri pređeni autobusom – iskrena je Nevena.

Zvonimir Ćurić

 

U Marku Vukesu, hrvatskom pop pevaču, našla je čoveka svojih snova. Idiličan  početak zajedničkog života poljuljao je razorni zemljotres, koji je mladi par ostavio bez krova nad glavom.

- Smestili smo se u 12 kvadrata. Uspeli smo da prenesemo samo krevet i nešto osnovnih stvari – rekla je simpatična glumica, pa istakla:

- Nevolja koja nas je zadesila i borba da se uzdignemo, dodatno su nas ujedinili. Doživeli smo tu situaciju kao značajno iskušenje iz koga ćemo izaći ili mudriji ili gluplji. U par sekundi sve se može promeniti, jer čovek planira a Bog određuje.

Zvonimir Ćurić

 

Marko i Nevena Vukes u međuvremenu su rešili stambeno pitanje, a pre dve godine dobili su i sina Teodora, koji roditelje prati na svim njihovim putovanjima.

Komentari (2)

Loading