Celebrity News

Pogrešila sam što sam sinove naučila da jedu kuvanu hranu: Ana i Predrag Rajković ne posećuju restorane u Beogradu

Ana i Predrag Rajković imaju skladan brak

Pogrešila sam što sam sinove naučila da jedu kuvanu hranu: Ana i Predrag Rajković ne posećuju restorane u Beogradu

Instagram

Ana i Predrag Rajković ljubav su krunisali brakom 2018. godine, 2019. su dobili starijeg sina Relju, a 2020. i mlađeg Tadiju. Uskoro će u porodicu stići pojačanje, ćerka za koju još nisu odabrali ime.


Pročitajte: Bakterija ga je razorila, doktori su mu dali 5 posto šanse - Žena našeg fudbalera o bolesti sina

U vreme kada su počeli da se zabavljaju Predrag je živeo u Tel Avivu i igrao za tamošnji Makabi, a Ana se vrlo brzo preselila kod njega. Tada se, priznala je, nije dobro snalazila u kuhinji, ali se to vrlo brzo promenilo.

- Kada se dvoje iskreno voli, eventualne poteškoće ostaju u drugom planu. Na početku našeg zajedničkog života nisam znala ni čaj da skuvam, ali sam u međuvremenu postala prilično vešta u kuhinji.

Iako imamo pomoć u kući, zadovoljstvo mi je da Peđi pripremim ručak dok je na poslu, a nije mi teško ni da obavim druge poslove.

U slobodno vreme, ako nismo na plaži, idemo u bioskop ili obilazimo neka zanimljiva mesta u gradu. Peđa ranije nije voleo duge šetnje, ali je, hteo ne hteo, uz Pabla (psa, prim. aut.) navikao na pešačenje - rekla je svojevremeno Ana koja danas uživa u pripremanju specijaliteta za porodicu.

- Volim da kuvam, ono što sam pogrešila jeste što sam svoju decu naučila da jedu samo kuvano, tako da ako mama ne skuva, oni neće jesti. Mi nikada ne možemo da idemo da jedemo u neki restoran ako nismo u Srbiji, jer oni traže kuvano, tako da sam ja šef kuhinje - rekla je za "Blic" Ana, pa otkrila šta deca najviše vole da jedu.


- Najviše volim kuvana jela, a deca najviše vole musaku. Oni su u vrtiću, Predrag na treningu, a ja sam u kuhinji, s obzirom na to da deca idu u internacionalnu školu, ja sam slobodna do četiri po podne - rekla je Ana.

Komentari (0)

Loading